Vedetele se pricep la telenovele! Iată ce cred despre ele VIDEO EXCLUSIV


    Maria Constantinfoto: arhiva personală
Maria Constantinfoto: arhiva personală

Se spune că de la dragoste, la ură este doar un pas. Dar oare cât e de uşor să ajungi să-l urăşti pe cel pe care altădată l-ai iubit? Sau cât de complicat e să te îndrăgosteşti de persoana pe care ai jurat că o să te răzbuni? Sună ca o telenovelă, iar asta au zis şi vedetele noastre, care se pricep de minune la dragoste, ură, dar şi la filme.

Vechi de când lumea şi pământul, dragostea şi ura sunt cele mai puternice sentimente care-i pot încerca pe oameni. Chiar dacă arată sau nu, şi vedetele noastre au trecut prin episoade mai mult sau mai puţin desprinse din filme.

Întrebată ce înseamnă dragostea și ura pentru ea, Andreea Marin a dat un răspuns neașteptat: „Dragostea e motorul vieţii, ura nu o cunosc.” Nici Claudia Pavel nu s-a lăsat mai prejos, încercând să explice sentimentul de ură: „Se zice că e doar un pas de colo până colo, însă eu cred că este tot o iubire rănită care trece”. Pe de altă parte, Maria Constantin nu se ferește să recunoască că știe ce înseamnă ura: „Dragostea este un sentiment foarte frumos, dar ura ...am simţit-o la un momentdat faţă de anumite persoane şi e foarte urât. Noi putem să spunem, într-adevăr că viața noastră e o telenovelă și, într-adevăr, e ceva foarte frumos”.

Au parte de propriile telenovele în viaţa de zi cu zi, dar asta nu înseamnă că vedetele noastre nu iau lecţii şi de la televizor. Andreea Marin recunoaște că a urmărit acest tip de seriale, întrebată dacă s-a uitat vreodată la telenovele: „Sigur că da, de ce nu?”, a spus vedeta. Florentina Opriș nu a răspuns la întrebare, însă părerea ei despre telenovele este una pozitivă: „Le admir pe femeile care se uită la telenovele, ştii de ce? Pentru că înveţi foarte multe lucruri din telenovele”, a spus ea.

Din 22 iunie, telespectatorii Prima Tv pot învăţa cum să jongleze cu dragostea, dar şi cu ura. Ana Brenda Contreras şi Ivan Sanchez îţi dau o întâlnire într-o telenovelă răvăşitoare în care sentimentele pot fi uşor confundate. Iar graniţa fină dintre ele va fi descoperită în "Dragoste şi ură", cea mai nouă telenovelă de la PrimaTV.

Îndurerat de pierdea fratelui său, Martin plănuieşte să o găsească pe femeia vinovată de moartea acestuia. Ars de dorinţa de răzbunare, bărbatul cade însă în mrejele dragostei, din care nu mai poate ieşi. Oare până la urmă dragostea poate stinge ura? Va reuşi Veronica să-i potolească setea de răzbunare? Răspunsul îl veţi afla din 22 iunie, de luni până vineri, de la ora 19:30.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub cristina cioran png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub andreea esca png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg