VIDEO Adela Popescu, bântuită de coşmaruri

image
Adela Popescu este bântuită de coşmaruri, în noul videoclipFoto: Arhivă personală

Adela Popescu este bântuită de coşmaruri şi de cele mai mari temeri ale unei femei care iubeşte, în cel mai nou clip, “Suflet vândut”, lansat împreună cu Dj Project.

“Am filmat aproape 20 de ore într-un cadru rupt parcă dintr-un coşmar, într-o locaţie părăsită, a fost foarte frig, am folosit vânt puternic şi foc, toate au ajutat la conturarea poveştii pe care o spune noul nostru single. Personajul meu se confruntă cu cele mai mari temeri ale unei femei care iubeşte şi anume teama de a pierde sufletul pereche, de a fi dezamagită şi se confruntă cu infernul pe care l-ar provoca ruptura de el. Ca şi cromatică, am folosit doar alb şi negru pentru că aşa sunt visele, mai ales în cazul acesta când lucrurile îşi pierd controlul, exact ca atunci când eşti încercat de stări extreme”, spune Adela Popescu.

image
“Suflet vândut”, clipul Adelei Popescu a fost lansat împreună cu Dj Project

Piesa “Suflet vândut” este al patrulea single lansat de către Dj Project, alături de Adela, după hiturile “Bun rămas”, “Vraja ta” şi “Fără tine”. “Noul nostru single «Suflet vândut» vorbeşte despre momentele în care dragostea excesivă ne face să ne pierdem integritatea fizică şi psihică şi totuşi avem puterea să trecem peste. Este o piesă sensibilă, dar în acelaşi timp plină de forţă, iar rezultatul nu poate decât să ne bucure”, declară Gino Manzotti.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
cub anamaria prodan bebeto png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
10  m1 abrams jpg jpeg
Scandal în Parlament FOTO: Captură Video George Simion
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg