VIDEO Delia şi Speak, un cuplu fierbinte în noul videoclip "A lu’ Mamaia"


    Delia şi Speak
Delia şi Speak

S-a lansat videoclipul pentru Imnul Mamaia 2014 care se numeşte "A lu' Mamaia" şi este interpretat de Delia şi Speak , care au început colaborarea în laboratoarele HaHaHa Production

Muzica a fost compusă de Smiley şi Maxx Kissaru, iar versurile au fost scrise de Smiley, Speak, DOC şi Micu Dorian. Videoclipul a fost realizat de Evil Twin Studios, în regia lui Spike, cu Tudor Panduru D.O.P. şi este o coproducţie Cat Music şi Ha Ha Ha Production.Filmările au avut loc în staţiunea Mamaia şi au durat timp de 2 zile. În clip îşi face apariţia şi primarul Constanţei - Radu Mazare, bandul Deliei şi Cabron.

Delia într-o pauză de filmări
Delia într-o pauză de filmări

"A fost fun la filmările clipului. Am stat 2 zile în Mamaia şi, pe lângă orele de filmat, am şi savurat staţiunea. Am cântat, am dansat, m-am simţit ca în tabară, alături de prieteni şi oameni frumoşi", a povestit Delia.

Delia şi Speak
Delia şi Speak

"Mă bucur că am ajuns în etapa în care sunt cel mai nerăbdator! Acest proiect beneficiază de munca a câtorva zeci de oameni, toţi super profesionişti, care au reuşit să faca totul la un nivel superior", a spus şi Speak.

Speak
Speak

Reporterii Click! i-au surprins pe cei doi în timpul filmărilor şi vă oferim şi câteva cadre de pe plajă cu Delia şi Speak.

George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
america express vedete concurenti 2022 jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg