VIDEO Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Mircea Baniciu au purtat haine vechi de 70 de ani în videoclipul pentru «Praznic năpraznic»

Ultima actualizare:

    Pasărea Rock
Pasărea Rock

Primul videoclip al formației Pasărea Rock, „Praznic năprasnic", a fost lansat cu fast de membrii grupului, care au spus şi povestea hainelor pe care le poartă în videoclip.

Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Vlady Cnejevici, Teo Boar și Cristi Gram adică Pasărea Rock au povestit la vizionarea videoclipului cum s-a filmat şi cât de repede, pentru că colegul lor, Josef Kappl,, care a intrat online prin internet, trebuia să plece în Germania. Kappl și-a exprimat nerăbdarea de a reveni în România, de a concerta în cele zece orașe ale turneului. Videoclipul a fost creat în timp record, deoarece prezența tuturor membrilor formației era imperios necesară, iar Josef Kappl se afla pentru o scurtă perioadă în România. Concept al managerului formației și producătorului Valentino Rudolf și al regizoarei Mara Lubieniecki, videoclipul a fost filmat la data de 15 februarie, în localul La Copac.

Scenografia a fost realizată de Elena Constantin (scenograf), cu sprijinul lui Mihai Grama (designer) și al Adelei Pantea (asistent design), iar costumele membrilor formației au fost creația echipei Atelierul de Haine. Ele sunt un melanj între nou și vechi, între modern și tradițional, cu elemente din portul popular românesc. Cămășile, chimirele și vestele sunt autentice, având o vechime de peste 70 de ani, și fac parte din „zestrea" Atelierului de Haine.

Pasărea Rock va pleca în turneu în curând şi va filma un nou videoclip cât de curând.

)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net