What's Up şi iubita, zgomotoşi în dormitor? Ce decizie a luat din cauza vecinilor VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    What's Up vrea să antifoneze dormitor pentru a nu îşi deranja veciniiFoto: Arhiva personală
What's Up vrea să antifoneze dormitor pentru a nu îşi deranja veciniiFoto: Arhiva personală

What's Up îşi ia apartament lângă părinţi şi socri. Şi ca să fie sigur că vecinii nu vor auzi zgomote de plăcere din dormitor vrea să-şi antifoneze camera.

Atât de bine se înţelege artistul cu socrii lui, încât îşi iau apartamente lipite. Din peisaj nu vor lipsi nici părinţii cântăreţului.

"Am vorbit cu părinţii şi cu socri mei să ne mutăm la un loc, unii lângă alţii, ca în momentul când vine copilul să ne ajute şi ei. Am mers undeva la Cernica şi ne-am luat unii lângă alţii, trei apartamente la parterul unui bloc, cu o curte comună", a dezvăluit What's Up pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. 

Şi aşa are numai de câştigat. De sărbători familia va fi unită şi, mai mult decât atât, artistul şi iubita lui, Simina, nu vor mai avea nevoie de menajeră sau bonă

"Eu mă bucur că o să fim un pic spionaţi pentru că mama e foarte tentă să fie totul aranjat. Şi acum are o cheie şi mai trece pe acasă, când noi suntem plecaţi, mai aranjează nişte lucruri. La fel şi soacră-mea", a mai adăugat What's Up. 

Nici nu se teme că va da peste părinţi când el şi Simina vor dori să aibă parte de romantism: "Niciodată nu o să se întâmple asta, nu prea fac ei lucruri de genul ăsta". 

Totuşi, pentru a se asigura că vecinii nu vor fi deranjaţi de zgomotele din dormitor, What's Up a găsit o soluţie: "Mi-a venit mie în cap să-mi antifonez şi dormitorul pentru ca nu cumva să deranjez pe cineva sau cineva să mă deranjeze în timp ce eu am momentele mele de tandreţe cu iubita mea. Nu ştiu dacă ţipăm, ne iubim cu patos ca să zic aşa".

What's up şi Simina îşi doresc să devină cât mai repede părinţi, însă artistul este de părere că asta nu s-a întâmplat până acum pentru că nu are destui bani de scutece.

"Nu sunt neapărat cheltuitor, dar nu înţeleg nici eu cum vin şi cum pleacă. Mă tot uit acolo şi nu se adună nimic. Avem un cont comun şi două carduri diferite. Ne apare pe telefon când se cheltuie ceva, nu ne certăm pe bani", a mai spus What's Up. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net