4 ani cu Spielberg i-au adus în cont 100.000.000 $

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Actriţa Amy Irving a fost căsătorită timp de 4 ani cu regizorul Steven Spielberg, unul dintre cei mai puternici oameni de la Hollywood. Când el şi-a găsit o altă femeie, ea s-a ales cu 100 milioane de dolari.

Născută în 1953 în California, Amy Irving a obţinut cea mai mare sumă de bani în urma unui divorţ la Hollywood, la acea vreme.

Pentru numai patru ani de căsnicie, ea s-a ales cu jumătate din averea fostului său soţ, celebrul cineast Steven Spielberg. Cei doi s-au cunoscut în 1979, pe când Amy se iubea cu Willie Nelson, partenerul pe care l-a avut în filmul "Honeysuckle Rose".

Spielberg a despărţit-o de acesta şi, chiar în ziua ei de naştere, la 10 septembrie, actriţa a rămas însărcinată. După ce micuţul Max Samuel a venit pe lume, Steven şi Amy s-au căsătorit la 27 noiembrie 1985 în Santa Fe.

Divorţuri celebre, episodul 4 - 1,2 miliarde $ a costat divorţul mogulului Murdoch

Divorţuri celebre, episodul 3 - Roman şi Irina Abramovici, bătaie pe 18,7 miliarde $

Divorţuri celebre, episodul 2 - Heather Mills şi McCartney, divorţ cu cântec

Divorţuri celebre, episodul 1 - Tiger Woods, gonit din casă cu crosa de golf

Au urmat câţiva ani de fericire totală în cuibul lor din Coldwater Canyon. Nimeni nu ar fi crezut că paradisul căsniciei se va transforma atât de curând în infern. Spileberg a făcut o pasiune pentru Kate Capshaw, pentru care i-a cerut divorţul soţiei.

La început, Amy s-a opus cu îndârjire, după care banii mulţi oferiţi de fostul soţ au făcut-o să cedeze. Căsătoria lor s-a încheiat în 1989.

Contract prenupţial scris pe un şerveţel

La divorţ, Amy Irving a contestat contractul prenupţial semnat, pe motiv că fusese scris pe un şerveţel, fără ca un avocat să fie de faţă.

Şi pentru că scandalurile nu mai conteneau, Spielberg i-a oferit de bunăvoie jumătate din averea pe care o avea la acea vreme.

În final, actriţa s-a mulţumit cu cele 100 milioane de dolari şi despărţirea a devenit amiabilă. Fostul soţ i-a oferit şi un tablou foarte preţios pictat de Claude Monet.

Amy şi Steven, pe vremea când erau fericiţi

simeon stalpnicul png

Şi-au refăcut vieţile

Fiul lui Amy Irving şi al lui Steven Spielberg, Max Spielberg, are 25 de ani. El este deja un cineast talentat şi visează să calce pe urmele tatălui său.

Steven Spielberg s-a căsătorit cu Kate Capshaw în 1991, femeia de care s-a îndrăgostit în 1984, în timp ce turna un film din seria "Indiana Jones".

Kate i-a născut cinci copii. Amy Irving s-a căsătorit în 1996 cu regizorul brazilian Bruno Barreto, de care a divorţat în 2005.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net