5,5 milioane de oameni s-au uitat, în medie, aseară, la «Românii au talent»

image
romanii au talent, Adrian Aron

Audienţe ameţitoare vineri seara, la prima ediţie a show-ului „Românii au talent". În minutul de maximă audienţă, peste şase millioane şi jumătate de români îi urmăreau pe „eroii" de la Pro TV. În medie, audienţa a fost de 5,5 milioane de telespectatori.

Emisiunea „Românii au talent" a debutat în forţă vineri seara, la Pro TV. A demonstrat, astfel, că românul nu s-a născut doar poet, ci şi magician, acrobat, dansator, cântăreţ şi, mai ales, entertainer.

simeon stalpnicul png
romanii au talent, Adrian Aron

Senzaţia serii şi poate cel mai emoţionant moment al întregii emisiuni a fost cel oferit de Adrian Aron din Zalău, de 14 ani, care a reuşit să impresioneze până la lacrimi întreaga sală, şi chiar a reuşit să-i smulgă o lacrimă şi temutului jurat Mihai Petre. Puştiul a interpretat vocal şi la chitară o melodie compusă de tatăl său, medic militar aflat în misiune în Afganistan. "Îţi multumim că ai venit să ne spui o poveste atât de frumoasă, ai reuşit să ne transmiţi ceea ce nu mulţi copii reuşesc să facă", i-a spus Mihai lui Adrian, iar băiatul a plecat acasă cu trei "Da".

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
elena udrea adrian alexandrov jpeg
claudia patrascanu copii png
locul crimei Galati
abslvent facultate liceu FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg