«A acceptat să mă apere fără nici un ban»


    Stalin Lopez s-a întâl- nit ieri cu preşedintele  Ecuadorului pentru a  discuta despre cazul  Alexandrei Rupa
Stalin Lopez s-a întâl- nit ieri cu preşedintele Ecuadorului pentru a discuta despre cazul Alexandrei Rupa

Avocatul ecuadorian Stalin Lopez a văzut-o pentru prima oară pe Alexandra Rupa în urmă cu 5 luni în penitenciarul din Quito, unde românca este închisă pentru trafic de droguri. La începutul anului, când tânăra i-a cerut ajutorul, Lopez a acceptat pe loc să o reprezinte gratis.

De două săptămâni, soarta româncei care l-a făcut pe preşedintele Ecuadorului să afirme că a întâlnit-o pe femeia cu cei mai frumoşi ochi din lume se află în mâinile lui Stalin Lopez, un cunoscut şi apreciat avocat din Ecuador.

Alexandra ne-a povestit cum l-a întâlnit pe avocatul care a apărat-o în proces.

„Cu aproape cinci luni în urmă, mă aflam în biroul directorului închisorii pentru un interogatoriu. În timpul discuţiei noastre, a fost poftit înăuntru un bărbat cam la vreo 45-50 de ani, elegant şi cu alura unui om sigur pe el. S-a prezentat ca fiind avocatul Stalin Lopez. Toată lumea vorbea despre el, pentru că reuşise să obţină în instanţă eliberarea unei deţinute, persoană publică în Ecuador. Am schimbat atunci câteva vorbe despre cazul meu, apoi a plecat. Nu ne-am mai văzut până acum două săptămâni", ne-a mărturisit Alexandra.

Tânăra ne-a povestit cum a devenit clienta unuia dintre cei mai buni avocaţi din capitala Ecuadorului.

„După Sărbători, am descoperit că avocatul din oficiu nu făcuse nici un fel de demers în procesul meu. Am hotărât să intru în legătură cu Lopez. Şi-a amintit imediat de mine, mai ales că între timp se petrecuse povestea cu preşedintele, iar eu ajunsesem pe ecranele televizoarelor din întreaga lume. Nu am să uit niciodată ce mi-a spus Stalin Lopez când l-am rugat să mă ajute. S-a uitat fix în ochii mei şi a zis: «Ştiu că nu ai bani să mă plăteşti. Te voi reprezenta gratis!»", ne-a mai spus românca.

Tânăra a adăugat că, din momentul în care a bătut palma cu Lopez, i-au renăscut speranţele că va ajunge cât mai curând alături de fiul ei.

„Mă vizitează în închisoare în fiecare miercuri, sâmbătă şi duminică, zilele în care sunt permise vizite. Stă cam o oră şi vorbim despre cazul meu", ni s-a destăinuit Alexandra. Ea a adăugat că avocatul Stalin Lopez a asigurat-o că „va încerca să obţină cea mai mică pedeapsă posibilă".

Citeşte şi:

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
arsenie boca jpg
Delta Dunării FOTO ARBDD jpg
Violul mutilează sufletul pe viaţă
image
image
image
image
Jim Parums si fiica jpg
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
arsenie boca jpg