A murit Bogdan Cristea, profesorul de limba română extrem de popular pe Facebook. Avea doar 36 de ani

Ultima actualizare:

Profesorul de română, Bogdan Cristea, extrem de popular în mediu online a murit la vârsta de 36 de ani. Vestea a șocat întreaga comunitate, mai ales că în urmă cu trei luni profesorul anunța pe pagina lui de facebook că are unele probleme de sănătate, dar „nu grave”. Anunțul dispariției sale a fost făcut de sora lui pe pagina „Prof.Cristea”. În urmă cu doar cinci zile, ea ruga comunitatea să se roage pentru Bogdan. 

image

Ultimul mesaj al profesorului Cristea

Bogdan Cristea, un tânăr profesor de limba română a ajutat prin intermediul paginii de Facebook Prof. Cristea mii de elevi. Răspundea la toate mesajele și oferea lecții gratuit. Pagina lui de facebook are aproape 100.000 de urmăritori.

În urmă cu trei luni, comunitatea s-a îngrijorat când profesorul Cristea a anunțat că trebuie să intre în concediu medical pentru că are probleme de sănătate, dar a precizat că „nu sunt grave”.

Dragii mei elevi, dragii mei părinți, vă anunț că o perioadă nu voi mai fi prezent pe această pagină din cauza unor probleme medicale. Nu sunt grave, însă necesită a-mi lua un concediu medical. Vă mulțumesc pentru înțelegere! P.s. pagina va rămâne!”, a scris profesorul.

Bogdan Cristea nu a mai revenit cu un alt mesaj, însă sora lui a postat pe aceeași pagină un mesaj care a îngrijorat mult comunitatea. Femeia ruga publicul să se roage pentru Bogdan.

„Sunt sora îndrăgitului profesor Prof. Cristea! Domnul profesor trece prin momente greu încercate de viață și are nevoie de noi și rugăciunile noastre.

De aceea doresc astăzi ora 19 sa ne rupem 30 de minute din timpul nostru și să vă rugați alături de noi pentru el!

Dumnezeu să ne binecuvanteze, iar pe el sa il întărească!”, a scris sora profesorului în urmă cu cinci zile.

Profesorul Cristea a murit

Veste tristă a morții profesorului de limba română Bogdan Cristea a venit tot din partea surorii lui, marți dimineața.

„O dimineața sumbră!O dimineața în care mi-aș fi dorit să fie la nesfârșit...O dimineața în care orice voiam sa aud...nu ca vei scrie printre stele...Drum lin spre o nouă lume...lume fără sfârșit!Continuă să pictezi litere printre îngeri și să ne vegheze frumos!”, este mesajul plin de durere transmis marți dimineața de sora profesorului.

Bogdan Cristea ar fi trebuit să urmeze un tartament la o clinică din Turcia pentru boala cu care fusese diagnosticat în urmă cu trei luni.

Originar din județul Vaslui, comuna Vutcani, profesorul Bogdan Cristea a predat mai mulți ani în București. Între timp, a creat o pagină de Facebook, intitulată inițial „Nouă Limba”, apoi „Prof. Cristea”, prin intermediul căreia ajuta elevii care urmau să susțină examenul de bacalaureat sau Evaluarea Națională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net