A murit mama lui Adrian Mutu

Ultima actualizare:

Momente extrem de grele pentru Adrian Mutu. Mama lui, Rodica Mutu, a murit, joi dimineața, iar vestea trista a fost comunicată pe rețelele sociale de sora ”Briliantului”, Laura. Rodica Mutu avea 71 de ani și era grav bolnavă. Ea a fost principalul susținător al lui Adrian Mutu în cariera de fotbalsit.

image

Mama lui Adrian Mutu suferea de cancer

„Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris Laura pe rețelele sociale.

La 71 de ani, Rodica, mama lui Adrian Mutu, s-a stins din viață. De mai multă vreme se lupta cu o boală cumplită, iar tratamentul nu a dat roade.

Vestea a căzut ca un trăsnet, cu atât mai mult cu cât, acum mai puțin de o lună, Rodica Mutu își sărbătorea ziua de naștere.

Adi Mutu, care acum locuiește în Baku fiind antrenorul celor de la Neftchi, nu a făcut, deocamdată, nicio postare pe conturile sale sociale.

Rodica Mutu, cel mai mare susținător al Briliantului

Adrian Mutu a avut întotdeauna în mama sa cel mai bun susținător. De altfel, ea a fost cea care i-a prezis că va ajunge un fotbalist uriaș, scrie Fanatik.

„S-a dus la fotbal la 6 ani și 7 luni, la selecție, apoi a venit acasă și m-a certat. <<Nu m-au primit că nu mă încadrez la vârstă! De ce m-ai născut în 1979 și nu în 1978?! Așa, eram la fotbal acum>>, mi-a zis supărat. N-a făcut mai multe năzbâtii decât alții de vârsta lui, și-a văzut de fotbal.

Era îndrăgostit de stadionul din Trivale, acolo îl găseai tot timpul. Bărbatul meu, matematician fiind, ar fi vrut să-l tragă spre carte, spre matematică. Îi zicea să nu păcălească, să aleagă ori fotbalul, ori cartea. Eu am spus să-l lăsăm să facă orice vrea”, povestea ]n urm[ cu ceva vreme Rodica Mutu, citată de Libertatea.

Pe Rodica am cunoscut-o de mult și pot să vă spun că ea era prima vioară în familie, pentru ca șotul, Spiridon, era mai taciturn. Era o fire băiețoasă și toata ziua-buna ziua bătea mingea pe maidan cu copiii de seama ei.

Stătea în poartă, de unde conducea cu autoritate ostilitățile de pe teren. Talentul fotbalistului Mutu are rădăcini în pasiunea mamei sale. Ea este cea care i-a imprumutat lui Adi firea aceea arțăgoasă, de luptător.

Tot Rodica este cea care l-a susținut înca de la început sa meargă pe acest drum, deși, în majoritatea cazurilor, băieții sunt susținuti de tați să joace fotbal, pe când mamele se impotrivesc”, a dezvăluit doctorul Mihai Nurciu, pentru sursa citată.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net