A violat peste 200 femei

simeon stalpnicul png

Din cauza lui, numeroase femei din Germania s-au sfiit să mai iasă din casă. Are peste 200 de violuri la activ, dar a fost prins de poliţie.

J├Ârg Patz, de 46 de ani, violeaz─â de 15 ani sute de femei din nordul Germaniei, Olanda sau Belgia. Poli┼úia are la activ 49 de cazuri concrete, cu pl├óngerile depuse de victimele violatorului.

    Mai cite┼čte:        O feti┼ú─â de 12 ani s-a ├«ntors acas─â dup─â ce a fost violat─â ┼či ├«ngropat─â de vie        Violat─â de frate, tat─â ┼či unchi        Feti┼ú─â de ┼čapte ani v├óndut─â ca sclav─â sexual─â de sora mai mare        Guru israelian care ┼či-a violat fiicele a fost pus sub acuzare - VIDEO

Femeile spun că bărbatul le ameninţa cu moartea dacă aveau de gând să sufle vreo vorbă la poliţie.

"Numai cele extrem de curajoase am ales varianta s─â-l denun┼ú─âm. Restul cu siguran┼ú─â, o vor face acum, c├ónd e capturat pentru ca pedeapsa s─â fie mai mare", a spus Anka, de 41 de ani, una dintre victimele lui J├Ârg.

Metoda lui era simplă: intra peste femei în casă, după ce le urmărea. După o bătaie zdravănă, le viola. Apoi pleca, dar nu înainte de a le ameninţa că le omoară dacă spun cuiva cele întâmplate.

Alt caz ┼čocant ├«n Anglia

John Worboys, de 52 de ani, taximestrist, a fost găsit vinovat de violenţă sexuală.

simeon stalpnicul png

Se pare c─â ├«n cei 13 ani ├«n care a fost taximetrist, britanicul a agresat peste 300 de femei. B─ârbatul ├«┼či am─âgea victimele spun├óndu-le s─â bea ├«mpreun─â cu el un pahar de ┼čampanie, pentru c─â a c├ó┼čtigat la loterie ┼či vrea s─â s─ârb─âtoreasc─â.

Majoritatea femeilor accepta ne┼čtiind c─â ├«n pahar era strecurat─â o doz─â de droguri. Apoi erau violate.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
carmen tanase jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg