Activități pentru weekendul 23-25 august

Ce facem vineri, 23 august?Vineri, de la ora 12.00, ne vedem la un nou concert din seria RomanianSongs pe terasa Berăriei H- show-ul cu cele mai îndrăgite piese românești vechi și noi, reinterpretate live, într-o manieră proprie de Joy Band. Intrarea este liberă!

image

Te invităm la o poveste care îți va încălzi inima și îți va aduce zâmbetul pe buze. „Love Again” este filmul care explorează șansele pe care viața ni le oferă pentru a iubi din nou, iar noi îl putem viziona, în aer liber, la Tucano Coffee Afi Park, de la ora 21.00. Prețul unui bilet este de 30 de lei, cu popcorn și băutură incluse.

image

Tot de la ora 21:00, la terasa Club 99 TNB vă așteptăm la o seară de stand-up comedy alături de Cristi Popesco, Mincu, Cîrje, Mocanu și Teo Ioniță pentru o porție sănătoasă de râsete, menite să te destindă după o săptămână plină și să te pregătească pentru cea care urmează. Prețul unui bilet este de 72 de lei.

image

Ce facem sâmbătă, 24 august?Alice vă invită să pătrundeți în lumea minunată a viselor, unde totul este surprizător și totul este posibil! În țara minunilor, ni se vor alătura Broscuța, Omida, Șoricelul și alte personaje care ne vor încânta cu întâmplările lor fantastice, dar și Duhul Ciupercii, care nu iartă pe cei care se apropie de bătrâna ciupercă. Oare ce va face Alice? Va îndrăzni să se apropie de ciupercă? Aflăm împreună cu cei mici la Diverta Lipscani, de la ora 11.00, iar prețul unui bilet este de 37 de lei. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
aeroport  jpg
masina volan pixabay1 jpg
eb0xp9gqTGe 3O jpg
Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
Alanya Turcia Unspalash jpg
hotel vacanta pixabay jpg
andrea galimberti sara stefanelli jpg
Nava Hetman Ivan Mazepa FOTO @DEFENSEEXPRESS / X
image
actualitate.net
image
actualitate.net