Adela Popescu: «Am o relaţie foarte bună cu soacra»

Ultima actualizare:

    Adela Popescu
Adela Popescu

Face şi actorie, şi muzică, e tot timpul pe drumuri sau prinsă cu filmările, dar reuşeşte să fie o parteneră de viaţă model!

Adela Popescu are grijă şi de iubitul ei, Radu Vâlcan, cu care trăieşte o poveste de dragoste de doi ani.

Cântă cu formaţia DJ Project şi, în paralel, a început deja să filmeze pentru cel de-al treilea sezon al serialului "Pariu cu viaţa" de la PRO TV, dar nu se plânge de oboseală. Dimpotrivă, spune că s-a obişnuit cu ea. Vacanţă n-a avut vara aceasta, doar escapade pe Litoralul românesc...

Eşti pe val cu DJ Project! Cum stai cu oboseala? Înţeleg că ai multe concerte în ţară...

De la oboseala acumulată în timpul zilei cu filmările am trecut la una acumulată în timpul nopţii din concerte, dar eu sunt obişnuită cu oboseala.

Radu te însoţeşte la spectacole?

Da, au fost numai vreo două la care nu a ajuns. Pprogramul ne ajută să fim împreună mai mereu.

A debutat pe scena  de teatru în piesa  “Cameristele”

simeon stalpnicul png

În ceea ce priveşte actoria, ce proiecte ai?

Am început filmările pentru noul sezon al serialului "Pariu cu viaţa" şi, chiar dacă este acelaşi serial, personajele merg într-o nouă direcţie - veţi vedea asta începând cu 17 septembrie, la PRO TV. Din toamnă, o să reiau şi spectacolele de teatru, cu piesa "Doi pe o bancă".

Hai să ne întoarcem la Radu. Îi găteşti?

Nemâncaţi nu rămânem niciodată, fie că mâncăm în oraş, fie acasă, unde ori gătesc eu, ori el. Ne întrecem în "culinării".

Cum îţi place să-l răsfeţi?

Prin a-l mângâia cu o vorbă bună când are nevoie şi a fi aceeaşi de care s-a îndrăgostit acum doi ani.

Dar el pe tine cum te răsfaţă?

Este foarte bun şi înţelegător şi faptul că mă însoţeşte peste tot este un răsfăţ şi o mare dovadă de iubire pe care o constat şi o apreciez.

În casă aveţi sarcinile împărţite?

Sigur că, dacă eu sunt acasă şi am mai mult timp liber şi văd că trebuie aspirat, mă ocup eu de asta. Totuşi, gazonul îl udă el şi hainele le adun eu.

Ai avut vacanţă anul acesta?

Nu, n-am avut. Anul acesta am petrecut destul de mult timp pe Litoralul românesc, dar nici acolo prea mult, doar strictul necesar, pentru că avem acasă doi "copii" (căţeii, n.r.) care ne aşteaptă cu speranţă şi dragoste de fiecare dată.

Chiar dacă mama lui Radu ne ajută foarte mult, nouă ni se face dor de ei şi nu putem să stăm prea multe zile departe.

Ce nu ai în acest moment şi ţi-ar plăcea să ai?

Biletul de avion luat pentru ianuarie spre Asia, dar într-o săptămână se rezolvă.

Unde te vezi peste cinci ani, atât din punct de vedere al carierei, cât şi în plan personal?

simeon stalpnicul png

Aş putea mai degrabă să fac o proiecţie a parcursului meu spiritual, adică am speranţa că peste cinci ani voi fi mai tolerantă, mai înţeleaptă, mai bună. Sigur că toate acestea aş vrea să le pot folosi în creşterea armonioasă a unui copil.

Lui Radu obişnuieşti să-i cumperi hainele? Sau doar îl însoţeşti la shopping?

De cele mai multe ori mergem împreună şi ne consultăm reciproc. El, deşi are vreo 200 de tricouri, de fiecare dată consideră că n-are nici unul.

Cum te înţelegi cu "socrii"? Cum sunt părinţii lui?

Cu mama, bunica şi fratele lui m-am înţeles din prima clipă, asta pentru că familiile noastre se aseamănă foarte mult.

Care e cea mai mare dezamăgire pe care ai trăit-o?

\Pierderea bunicilor dintr-o parte şi îmbătrânirea vizibilă a celorlalţi doi reprezintă o mare durere. Am avut norocul să nu fiu prea dezamagită de oameni, astfel că încă le acord credit 100%.

De ce eşti deosebit de mândră, în acest moment?

De multe lucruri... de familia mea, de relaţia mea, de faptul că reuşesc să am o viaţă aşa cum mi-am dorit fără să fac excese, compromisuri şi iată, fără să am regrete, că nu mi-e teamă să îmbătrânesc şi că încă mai am un fior pe şina spinării când ştiu că vin Sărbătorile de iarnă.

Se iubeşte cu Radu Vâlcan şi în serialul «Pariu cu viaţa»

Actrița și cântăreața Adela Popescu (25 de ani) se iubește de aproape doi ani cu Radu Vâlcan (35 de ani). Cei doi formează un cuplu nu doar în viaţa de zi cu zi, ci şi pe micul ecran. Personajele interpretate de ei în serialul "Pariu cu viaţa" de la PRO TV sunt, de asemena, un cuplu.

La 25 de ani, Adela Popescu are mare grijă de silueta ei, pe care o întreţine cu sport şi cu o alimentaţie sănătoasă. Actriţa din "Pariu cu viaţa" mărturiseşte că e foarte fericită alături de iubitul ei, Radu Vâlcan, cu care nu se ceartă mai deloc...

 S-a născut la 8 octombrie 1986, la Drăgăşani;Mai are doi fraţi, Călin (34 de ani) şi Bogdan (36 de ani); A absolvit Liceul de Muzică "Dinu Lipatti" şi Facultatea UNATC din Bucureşti. Cea mai mare şcoală de până acum, şcoala vieţii, o reprezintă cei opt ani petrecuţi în Studiourile MediaPro din Buftea;6 Când era mică se visa vânzătoare la benzinărie;Are 1,65 m înălţime şi cântăreşte 51 kg;Îşi întreţine silueta prin foarte mult sport; La micul-dejun obişnuieşte să mănânce cereale cu lapte, salate, brânzică sau ouă;Este pasionată de teatru şi lectură. "Dacă până acum ziceam că am ca pasiune muzica, acum aceasta a devenit o meserie. În rest, îmi place să merg la teatru, la filme şi să citesc în vacanţe";Îi place să şofeze: "Conduc un Mitsubishi Pajero de doi ani, maşină de care sunt foarte mulţumită"; "Între mine şi Radu apar şicane când suntem obosiţi, dar dispar repede, pentru că uităm de ce ne-am certat";Ultima oară a plâns la nunta Danei Rogoz. "Am lăcrimat, a fost descărcarea unei emoţii puternice, pentru că Dana e specială pentru mine şi i se întâmpla un lucru pentru care m-am bucurat din suflet".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net