Adina Barbu şi-a abandonat copilul la maternitate?! VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Noua Nicoleta Luciu, aşa cum nu-i place să fie catalogată, a apărut de curând în showbizz-ul românesc odată cu ceva pictorial nud în care îşi etalează sânii proeminenţi. N-a trecut mult timp de la „lansare" şi iată că e implicată deja într-un scandal.

NU RATA

Adina Barbu: «Am un kg de silicon în sâni»

Românca cu cei mai mari sâni s-a dezbracat din nou - FOTOAdina Barbu spune că a oprit circulaţia cu sânii ei - VIDEO

Femeia cu cele mai mari silicoane din România se zvoneşte că ar avea un copil, pe care l-a abandonat la maternitate după naştere petrecută în 1999, notează stl.ro. Adina avea pe atunci doar 17 ani.

Un fost iubit al Adinei a făcut aceste declaraţii şoc în emisiunea „Răi da buni" de marţi seară. Acesta s-a confruntat, prin telefon, cu invitata din platou, nimeni alta decât Adina Barbu.

„Am cunoscut-o în 1997 şi am stat cu ea până în 2002, în iulie. O relaţie din care a rezultat şi un copil, Silviu Adrian, pe care l-a născut pe 1 septembrie 1999 şi l-a abandonat la maternitate. Din câte ştiu eu, băieţelul a fost adoptat de o familie de avocaţi", a precizat cel care s-a recomandat Silviu Baga, fost iubit al Adinei.

simeon stalpnicul png

Silviu a adăugat că focoasa brunetă nu a lucrat ca dansatoare în Japonia, aşa cum a povestit ea, ci ca prostituată de lux. Se pare că numele ei adevărat ar fi Adina Vasilica Ciuciu.

Foarte interesant a fost testul lui Mihai Morar care i-a cerut misteriosului bărbat nişte detalii private ale Adinei. Întrebat dacă ştie data de naştere a Adinei, numele parinţilor ei, ale surorilor şi ale cumnaţilor ei, Silviu Baga a dat exact aceleaşi răspunsuri cu cele scrise pe o hârtie de către brunetă.

Adina a infirmat vehement că l-ar cunoaşte pe acest bărbat. „Dacă te-aş fi cunoscut, aş fi recunoscut."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net