Adrian Mutu, dorit de «ispita» Anglia

Ultima actualizare:

Adrian Mutu ar putea reveni din această iarnă în Anglia conform „Daily Mirror", care informează că internaţionalui român de la Fiorentina este în atenţia lui West Ham United, echipă aflată pe locul 17 în Premiership şi sub ameninţarea retrogradării.

„West Ham vizează un transfer al fostului băiat rău de la Chelsea, Adrian Mutu", anunţă publicaţia engleză, care susţine că „Briliantul" a fost trecut pe lista de achiziţii a clubului londonez pentru ianuarie, de către directorul tehnic Gianluca Nani.

Ziariştii englezi mai spun că „Fiorentina este îngrijorată că amenda uriaşă pe care o are de plătit Mutu îi afectează randamentul la echipă, aspect de care ar vrea să profite şeful «ciocănarilor» Gianfranco Zola, care l-a pus pe Nani să verifice posibilitatea unui transfer prin relaţiile sale din Italia".

În vârstă de 30 de ani, Mutu a fost dat afară de Chelsea în 2004. „De atunci însă românul şi-a revenit", mai spune „Daily Mirror", care nu uită să menţioneze şi bătaia pe care i-a aplicat-o Mutu unui cetăţean libanez într-un local de lux din Florenţa, luna trecută.

În vară, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) l-a obligat pe Mutu să achite lui Chelsea 16 milioane de euro, dar plata a fost în cele din urmă amânată.

Deşi impresarul său, Giovani Becali, a declarat că nu exclude varianta unui transfer în ianuarie, rămâne de văzut dacă West Ham, „un club cu mari probleme financiare, işi va putea permite transferul lui Mutu, sub contract cu Fiorentina până în 2012", punctează şi „Tuttomercatoweb".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
schitul ostrov
crima braila stomatolog jpg
Aer conditionat FOTO Shutterstock jpg
elvetia romanca1 jpg
Autoritățile australiene au scos utilajele de deszăpezire la treabă. FOTO captură The Guardian
leeds jpg
simonopetra 4766384 1280 jpg
rapita 111 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net