Adrian Romcescu îşi deschide şcoală de muzică la Bucureşti

Ultima actualizare:

După o perioadă de 30 de ani petrecută în Danemarca şi o carieră de 40 de ani de activitate muzicală, ca interpret şi compozitor, Romcescu şi-a propus să stea mai mult la Bucureşti, unde îşi va deschide o şcoală de muzică.

„Din punctul de vedere al meseriei sunt în ţară din 1992, când am reluat partea componistică şi interpretativă. Intenţionez să rămân în ţară nouă-zece ani, pentru că am doi părinţi în vârstă, pe care vreau să-i ajut. În paralel, mă voi dedica muzicii şi mă bucur că revin în actualitate piesele live. Împreună cu Music Management Event, voi demara cu cursurile şcolii de muzică «The Art of Singing and Recording», la care vă puteţi înscrie până la 11 noiembrie, pe www.musicevent.ro/class".

Preselecţiile vor avea loc între 12 şi 14 luna asta, în incinta Sălii Polivalente (intrarea oficială), sala 17", a spus Adrian Romcescu, pentru Click! Alături de artist, tinerii dornici de afirmare în muzică vor învăţa şi de la celebra soprană Daniela Vlădescu care-i va fi asistent artistic, dar vor fi invitaţi la audiţii periodice şi alţi artişti consacraţi, compozitori, oameni de televiziune şi radio.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net