Adriana Bahmuţeanu: Prigoană l-a bătut cu băţul pe Maximus


    Adriana şi cei doi  băieţi Maximus (5 ani)  şi Eduard (2 ani)  s-au relaxat la pensiunea  unui fin din Galaţi
Adriana şi cei doi băieţi Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani) s-au relaxat la pensiunea unui fin din Galaţi

Adriana Bahmuţeanu a declarat că Silviu Prigoană l-a bătut pe fiul lor cel mare, Maximus.

„Avea accese de furie, îmi adresa cuvinte urâte. Ceea ce mă întrista foarte tare era că au fost episoade de violenţă, în faţa copiilor şi uneori chiar cu copiii. Asta m-a întristat cel mai rău. Eu am pierdut un copil şi sufăr foarte tare dacă cineva îmi loveşte copilul”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu, pentru emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

Întrebată dacă Silviu Prigoană l-a lovit vreodată pe fiul lor, Maximus, Adriana a răspuns: „Sincer, da”. „M-a şocat fiul meu cel mare, în momentul în care mi-a spus că tatăl lui l-a bătut cu băţul. Nu am venit aici ca să-l denigrez pe soţul meu. El acum, nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase. Se comportă de parcă eu aş fi o nebună care a fugit cu copiii de acasă. Eu am plecat de acasă ca să îmi apăr copiii”, a spus Adriana.

Adriana susţine că problemele lor s-au amplificat după ce Silviu Prigoană a pierdut alegerile. „Eşecul din politică s-a resimţit asupra familie. Eu nu am nicio vină că el a pierdut alegerile. Eu l-am ajutat, am muncit foarte mult în campania electorală”, a spus Adriana.

Bahmu spune că soţul ei nu a venit niciodată să-şi vadă copiii, după ce ea a plecat e acasă. „M-aş bucura să vină şi el să-şi vadă copiii. De când am plecat de acasă nu a făcut niciodată lucrul acesta. Şi-a trimis şoferul să le aducă portocale pe proces verbal. I-am spus că nu semnez nimic, că avem şi noi portocale”, a spus ea.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
tina turner jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg