Află ce mai fac vedetele anului 2000! Îţi mai aduci aminte?

13 iunie 2010

Pasionaţii de teatru ştiu că fosta cântăreaţă şi vedetă de televiziune Cristiana Răduţă-Bobic (33 de ani), cea care punea pe jar imaginaţia bărbaţilor cu refrenul „Amor, amor/ La tine-n dormitor", joacă în piesa „Floarea de Cactus" de la Metropolis, în regia lui Alice Barb.

La fiecare reprezentaţie, sala este arhiplină. A îngropat adânc perioada în care poza goală în reviste pentru adulţi şi dădea declaraţii spumoase în mai toate publicaţiile: „Dezbrăcată arăt şi mai bine" sau „Nu sunt ipocrită, întotdeauna mi-am dorit să fiu vedetă".

Acum, Cristiana nu mai acceptă nici în ruptul capului să apară altfel decât în ipostaza de actriţă.

Despre ce să vorbesc? Despre lenjeria mea intimă? Despre vacanţele şi cumpărăturile mele? Despre câte calorii a avut masa mea de seară sau despre faptul că mi-a trecut o pisică neagră prin faţă, la apus de soare?", se întreabă retoric Cristiana.

Spectatorii de teatru, în general, nu sunt devoratori de tabloide. Prefer să-mi păstrez energia pentru teatru. Teatrul este hrana mea spirituală. Pe scândură mă simt ca peştele în apă", îşi motivează ea alegerea. Momentan, se află în discuţii pentru două proiecte de cinema şi va apărea şi într-un musical, în viitorul apropiat.

Noaptea cu Adina Halas

Reclama care o arăta pe Adina Halas (30 de ani) ieşind goală dintr-o piscină nu e uşor de uitat, chiar dacă rula în urmă cu aproape zece ani la televizor.

Blonda s-a afirmat în cadrul show-ului „Noaptea târziu cu Mircea Badea şi Oreste", unde aducea invitaţii în platou, alături de Carmen Brumă.

De la statutul de asistentă a sărit la cel de prezentatoare la Realitatea TV, dar, între timp, s-a pierdut pe drum. N-a renunţat la reclame, dar acum are parte de apariţii mai cuminţi.

Adina se pregăteşte să-şi încheie studiile de regie şi pune la punct filmul de absolvire, un scurt-metraj realizat după o idee a profesorului ei, Ioan Cărmăzan.

Fosta vedetă spune că-i lipseşte televiziunea, dar nu ar vrea să reapară în prim-plan doar ca s-o vadă părinţii la televizor.

Televiziunea încă este marea mea dragoste, dar n-aş vrea să revin cu orice preţ. Mi-ar plăcea să fac un late night show", mărturiseşte ea.

Adina Halas încă mai ţine legătura cu foştii colegi, Mircea, Oreste şi Carmen.

Citeşte şi află aici cum o mai duc Iulia Frăţilă şi Selena