Află cum votează Andi Moisescu, Connect-R, Pepe și Gina Pistol!

Ultima actualizare:

    Gina Pistol
Gina Pistol

Mâine, 29 iulie, va avea loc referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, iar cetățenii români sunt așteptați la vot.

Vedetele din showbizul românesc au păreri diferite în ceea ce privește prezența la vot. De exemplu Pepe nu este sigur că va merge să pună ștampila. Pe de altă parte, Gina Pistol crede cu tărie că este datoria ei de cetățean."Cu siguranta ma voi duce la vot. Este datoria mea de cetățean responsabil să merg la vot. Oricum, de ceva vreme încoace, orice alegere am face, nu suntem pe drumul cel bun, dar mă gândesc și eu la viitorul copiilor mei. Imi doresc să ne fie bine", a spus Gina Pistol pentru protv.ro.

Pepe a adăugat: "Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre politică. Nu știu sigur dacă mă voi duce la vot. Dacă voi fi liber și voi avea urne de votare prin apropiere, am să mă duc".

Cu toate că nu va fi în România pe 29 iulie, ziua referendumului, Andi Moisescu spune că va încerca să ajunga la urne: "Aș vrea să merg la vot, dar duminică voi fi plecat din țară, iar acolo unde mă voi afla nu am posibilitatea să votez. Însă am să încerc sa caut o locatie in care se poate vota, pentru ca întotdeauna am considerat că votul meu este important. Pâna la urmă, este singura modalitate prin care ne putem exprima o părere".

Connect-r este de părere că este bine să iei parte la istorie: "E bine sa mergi la referendum, pentru ca e bine sa iei parte la istorie! Cel putin atat timp cat ai ocazia".

Citește și: Mihai Trăistariu: «Nu merg la referendum»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net