Agnes Matoko: «Eu nu mi-am tras-o pe-o ciorbă de burtă, ca Laurette!»

simeon stalpnicul png

Mulatrele din showbiz se încaieră din nou! După ce Laurette a acuzat-o că ar fi încercat să-i fure iubitul, Agnes Matoko atacă şi ea sub centură. „Eu nu mi-am tras-o ca ea, pe-o ciorbă de burtă!", o apostrofează aceasta pe fosta cucerire de-o seară a lui Stelian Ogică.

Mulatra Laurette a deschis cutia Pandorei atunci când a decis s-o atace dur pe rivala ei, până mai ieri, doar de podium, Matoko Agnes.

Laurette a sărit, săptămâna trecută, la gâtul celuilalt fotomodel de culoare, acuzând-o că ar fi avut o aventură cu actualul ei iubit, Mihai Ştefan, în perioada în care acesta a lipsit de acasă vreo două săptămâni.

Scoasă din sărite de acuzaţiile lui Laurette, Matoko nu se lasă nici ea şi îi dă o replică pe măsură rivalei sale, acum şi în amor. „Eu nu mi-o trag pe o ciorbă de burtă!", a postat ieri, aceasta pe contul ei de Facebook, recunoscând că a făcut referire directă la Laurette şi aventura acesteia cu Stelian Ogică din urmă cu doi ani.

Mulatra Laurette s-a lansat, după cum se ştie, în show-biz în urma scandalului cu cel supranumit „spaima Loteriei Române", Stelian Ogică, pe care l-a acuzat că ar fi violat-o într-un motel din comuna Mihăileşti.

La rândul lui, Ogică s-a apărat declarând că Laurette i-a cedat avansurilor fără să riposteze şi că, după ce i-a dat o ciorbă de burtă la un restaurant din zonă, mulatra a cedat imediat şi a petrecut o noapte fierbinte cu el. Atacată acum de Matoko, Laurette a replicat şi ea: "Dacă ea zice că eu mi-am tras-o pe o ciorbă de burtă, întrebaţi-l pe iubitul meu pe câţi bani şi-a tras-o ea!", a spus mulatra pentru Click!

Mihai: «O fac cu Laurette de zece ori pe zi!»

Mihai, iubitul lui Laurette, nu a recunoscut că ar fi avut o aventură cu Agnes Matoko, replicând că Laurette este prea geloasă şi că el nu a schimbat decât câteva mesaje cu mulatra.

simeon stalpnicul png

„Eu nu am făcut nimic cu fata aia. Am ajutat-o să-şi facă nişte tatuaje la un prieten de-al meu. Laurette a găsit câteva mesaje de la ea în telefon şi a luat foc. E foarte geloasă. Eu pe ea o iubesc. O facem şi de zece ori pe zi! Cum aş putea să mai vreau şi altă femeie? Mă epuizează ea!", ne-a declarat acesta.

Citeşte şi:

Laurette, înşelată de iubit cu altă mulatră!

Maximus Prigoană a ales între Laurette şi Tonciu

Uite cum arăta Laurette când era "bebeluşă" - FOTO

Laurette: «M-am îngrăşat! Nu mai mănânc nimic toată ziua»

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
meghan markle 4 jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg