Albinoşii din Tanzania sunt ucişi pentru poţiuni magice - VIDEO

De ceva vreme însă, albinoşii au început să trăiască în teroare din cauza zvonurilor potrivit cărora carnea lor are puteri magice.

În ultimii doi ani, în apropierea Lacului Victoria, 50 de persoane care sufereau de albinism au fost ucise din cauza credinţei potrivit căreia din sângele, carnea şi pielea acestora, se pot face poţiuni care aduc bogăţie celor care le consumă, potrivit Mentalzoero.com

CITEŞTE ŞI:

«L-am mâncat că s-a uitat urât la mine!»

A omorât trei prostituate şi a mâncat unul dintre cadavre

Au mâncat-o cu cartofi prăjiţi

În acea zonă, o femeie în vârstă de 28 de ani, Miriam, a supravieţuit unui atac teribil în urma căruia a rămas fără mâini. Ea a fost agresată în timpul nopţii de un grup de bărbaţi care pur şi simplu, folosind macete, i-ai tăiat ambele braţe. Femeia era însărcinată în trei luni în momentul atacului.

"Liderul avea o torţă, o macetă şi o sticlă. A început să mă taie în bucăţi. I-a spus unuia dintre cei cu care se afla că îi va da braţul meu drept. Am fost măcelărită ca o capră!" a declarat Miriam. După atac, femeia a pierdut sarcina.

În Tanzania există peste 170.000 de albinoşi, mult mai mulţi decât media la nivel mondial. Oamenii de ştiinţă nu cunosc motivul acestei densităţi imense de albinoşi. Credinţa că pielea şi carnea acestor persoane ar avea puteri miraculoase a fost promovată de doctorii vrăjitori din acea zonă.

Membrele, organele sau părul albinoşilor pot fi vândute cu cel puţin 1000 de dolari. Autorităţile au fondat o organizaţie care să încerce să protejeze persoanele albinoase aflate în pericol.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg