Alina, fosta soţie a lui Jorge: «Nu mi-am dorit această despărţire, el mi-a spus că-l trag în jos»

Alina Crăciun şi Ilan Laufer (Foto: Facebook)
Alina Crăciun şi Ilan Laufer (Foto: Facebook)

Alina Crăciun, fosta soţie a lui Jorge, continuă seria dezvăluirilor din timpul căsniciei cu artistul.

Blonda a mărturisit pentru emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1 că soţul ei i-a recunoscut faptul că iubeşte o altă femeie, dar ulterior a negat şi a început să o mintă.

Câteva săptămâni, ea a asistat la moartea căsniciei cu Jorge Papagheorghe, privindu-l pe acesta cum doarme cu telefonul sub pernă sau cum se întâlneşte cu altcineva pe ascuns.

"Nu ştiu cum spune că voia să rămână cu mine, deşi avea o altă relaţie în paralel. Am sunat-o pe această fată (n.r. presupusa actuală iubită a lui Jorge), ne-am şi întâlnit şi am rugat-o frumos să păstreze distanţa faţă de soţul meu. Ea mi-a spus atunci că nu ştia că Jorje doarme cu telefonul sub pernă şi că va avea grijă pe viitor.După ce ne-am despărţit, am sunat-o şi ea mi-a zis că nu ştie că Jorge a plecat de acasă. Ulterior am aflat că maşina pe care Jorge o conduce este a ei. Am sunat-o şi a recunoscut că au o înţelegere de afaceri despre care nu poate să vorbească", a povestit ea.


    Alina are împreună cu Jorje o fetiţă de trei ani, Karina
Alina are împreună cu Jorje o fetiţă de trei ani, Karina

Deşi are acum o nouă relaţie cu un om de afaceri, Alina priveşte cu un oarecare regret căsnicia cu tatăl copilului ei. Blonda a explicat şi motivele pentru care a decis să vorbească despre mariajul ei şi despre suferinţele prin care a trecut după ce soţul ei a părăsit-o.

"Mi-a spus că simte că eu îl trag înapoi şi că nu îmi doresc ca el să evolueze în carieră, deşi eu l-am susţinut mereu. La un moment dat mi-a spus că el a avut multe poveşti de dragoste şi că este obişnuit să treacă prin despărţiri. Eu nu i-am greşit cu nimic şi el ştie lucrul ăsta. Şi niciodată nu se va autoînvinovăţi. Vreau să dau un exemplu altor femei care au fost la fel de îndurerate ca şi mine, să vadă că se poate trece peste un divorţ. Eu, de la etapa în care nu puteam să mai văd ziua de mâine am ajuns acum să fiu foarte fericită.Nu am ieşit să-i terfelesc numele lui Jorge.

Vreau ca oamenii să înţeleagă că eu nu mi-am dorit această despărţire şi că relaţia pe care o am acum am început-o după despărţirea de Jorge",

Alina, alături de noul ei iubit, Ilan Laufer

Alina are împreună cu Jorje o fetiţă de trei ani, Karina
Alina are împreună cu Jorje o fetiţă de trei ani, Karina
zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub mariana moculescu png
Andreea Esca  jpg
image
image
image
image
image
image
cub dimitria ghinescu png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg