Amână să vină în România! Consuelo Mutu trebuia să lanseze o linie de cosmetice

Mutu a semnat un contract pentru un an şi jumătate cu Petrolul Ploieşti, dar familia sa a rămas în Italia, scrie www.ziarulring.ro. Consuelo şi cele două fete urmau să facă şi ele acest pas cât mai curând.

Pe lângă mutarea în Bucureşti, soţia jucătorului urma să aducă în România şi o linie de cosmetice sub brandul "Consuelo by Maite Makeup Company", care trebuiau să fie distribuite într-un lanţ de magazine. Dar iată că timpul a trecut şi Mutu este în continuare singur într-un apartament situat în apropierea Parcului Herăstrău din Capitală. Care sunt motivele reale pentru care Consuelo şi cele două fete nu au venit în România numai cei doi le cunosc. Cert este că frumoasa dominicană şi-a amânat lansarea liniei de cosmetice în ţara noastră.

Surse apropiate lui Consuelo au declarat pentru "Ring" că mai sunt detalii de pus la punct în privinţa lanţului de magazine care ar urma să distribuie cosmeticele ce poartă numele femeii care îi stă alături de Mutu de nouă ani.

"Consuelo trebuia să-şi lanseze linia de cosmetice în ianuarie, însă, deocamdată, nu a primit toate aprobările. Nu este atât de simplu cum pare la prima vedere. Încă nu s-a stabilit data exactă pentru lansarea în România", au spus surse apropiate lui Consuelo.

Amânarea pune paie pe foc speculaţiilor conform cărora Consuelo şi Mutu sunt în pragul divorţului, chiar dacă fotbalistul a negat vehement că s-ar despărţi de soţia sa.

Kanye West si Julia Fox jpg
cub anamaria prodan png
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
cub catalin botezatu png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
Ceapă
vladimir putin getty jpg
tiroliana humor1 jpg
image
image
image
image
masina culita jpg
Țestoasa Jonathan jpg
Printul Harry jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg