Amantul Marinei, cu buza umflată: nevasta nu-l vrea!

image
Relaţie de jumătate de an cu vedeta tv

Nici un bărbat nu şi-ar dori să fie în pielea lui. Dacă în urmă cu şase luni, nu ştia cum să se împartă între nevastă şi amantă, acum miliardarul Georgică Cornu a rămas singur-singurel. Soţia, Oana Maria Cornu, nici nu se gândeşte să-l ierte, iar Marina Almăşan nu l-a mai căutat de aproape trei luni.

Georgică Cornu, 57 de ani, se află pe marginea prăpastiei. Afacerile îi merg foarte prost, iar în dragoste îi e şi mai rău.

Chiar dacă a încercat să o înduplece pe soţie ca să se împace cu el, femeia nici nu mai vrea să audă. Dovadă stă noul dosar de divorţ pe care Oana Maria Cornu (43 de ani), l-a depus la Tribunalul Timişoara

Soţia nu vrea să renunţe la divorţ- Oana Maria Cornu nu vrea să-şi ierte şi pace soţul infidel, chiar dacă i-a fost soţie 16 ani şi au împreună doi copii. Nevasta lui Cornu nu e mulţumită că dosarul de divorţ a fost închis, aşa că  a depus din nou actele.

simeon stalpnicul png

. „La ultimul termen, cel de pe 13 septembrie, judecătoarea a închis dosarul fără ca eu să fiu de faţă. Nu sunt de acord să mă împac cu soţul meu, astfel că sunt gata să o iau de la capăt cu procesul, dacă magistraţii de la Curtea Apel nu vor ţine cont de cererea mea şi nu vor accepta ca dosarul să fie redeschis", ne-a declarat cea care i-a fost nevastă miliardarului timişorean timp de 16 ani. Răspunsul de la judecători îl va primi la jumătatea acestei luni, astfel că dacă nu va fi unul favorabil, cei doi soţi se vor revedea la tribunal pe 14 noiembrie. Atunci tot circul va fi luat de la capăt, în joc fiind puşi 70 de milioane de euro şi doi copii minori.

În tot acest timp, Marina Almăşan (50 de ani), s-a dat la o parte şi, se pare, că nu-l mai vrea pe Georgică în viaţa ei. „Dacă la sfârşitul relaţiei lor, Marina îl căuta şi îl suna des, de la jumătatea lunii iulie nu-şi mai vorbesc. Ea a încetat cu telefoanele şi mesajele", ne-au mărturisit apropiaţii familiei din Timişoara.

Oana Maria Cornu a intentat procesul de divorţ la începutul anului, imediat ce a aflat că bărbatul ei o înşală cu vedeta tv. Primul termen l-au avut pe 17 mai , iar după patru prezentări la tribunal, dosarul a fost închis dintr-o greşeală. Victor Socaciu s-a despărţit şi el de soţia infidelă pe 8 martie, la notariat. Idila extraconjugală dintre Georgică şi Marina a început anul trecut în decembrie, la un bal de caritate.

Se distra cu Almăşan sub ochii nevestei

Relaţia dintre Marina Almăşan şi Georgică Cornu a fost încă de la început o telenovelă. Aamanţii, pe atunci fiecare căsătorit, se întâlneau pe ascuns, în Bucureşti sau plecau la Milano în weekenduri.

Marina şi Georgică, la Milano, la sfârşitul anului 2011

simeon stalpnicul png

Apoi, după ce amantlâcul a devenit public, dezvăluit fiind de Click!, cei doi s-au afişat oficial împreună. Au fost cu copiii în vacanţă în Franţa şi au petrecut Paştele la rudele miliardarului.

Soţii Cornu au două vile situate în aceeaşi curte

simeon stalpnicul png

Apoi, preţ de câteva luni, vedeta tv venea mereu la vila din Timişaoara a lui Cornu, care este gard în gard cu casa soţiei. Acest lucru a înfuriat-o teribil pe Oana Maria Cornu, care a decis să nu-l ierte pe omul de afaceri şi să nu-l primească înapoi nici când acesta i-a apus „adio" Marinei.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Lucian Ovidiu Heiuş INQUAM Photos George Calin jpg
skynews ledger stone windsor castle 5909638 jpg
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg