Anamaria Ferentz: «Sunt pretenţioasă la bărbaţi»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A fost iubită şi răsfăţată de cei mai bogaţi bărbaţi din România, Ion Ţiriac şi Remus Truică. Cu toate acestea, Anamaria Ferentz este tot singură, şi nu pentru că nu ar fi o femeie atrăgătoare, ci pur şi simplu, din cauză că este prea pretenţioasă!

De aproape trei ani a plecat în locul căruia i se mai spune şi tărâmul făgăduinţei. Anamaria Ferentz părăsea atunci ţara cu o valiză în care strânsese câteva icoane primite de la familie şi prieteni, un covoraş ţesut de la bunica ei, care între timp s-a stins, şi un şal negru pe care-l purta bătrâna pe cap când mergea la biserică. Mai presus de aceste suveniruri era gândul cu care se îndrepta spre America şi anume să devină o cântăreaţă cunoscută în ţara tuturor posibilităţilor.

Mai multe detalii, în revista OK!, care apare astăzi pe piaţă, la preţul de 4,99 lei

simeon stalpnicul png

Dacă acest ţel i-a reuşit într-o oarecare măsură, iată că pe plan sentimental artista nu se poate lăuda cu vreo realizare. În România s-a vorbit despre relaţiile Anamariei cu doi bărbaţi potenţi financiar, Remus Truică şi Ion Ţiriac, pe care nu le-a recunoscut decât cu jumătate de gură. Acum, solista recunoaşte de ce a avut ghinion în dragoste. „La acest capitol, ca întotdeauna, stau prost. Asta a fost problema vieţii mele, am ales exact pe dos şi rezultatul a fost mai mult decât dureros, mereu", a spus ea, într-un interviu acordat revistei OK!

Perioada în care a locuit peste ocean a ajutat-o pe cântăreaţă să facă diferenţe între bărbaţii americani şi cei români, însă recunoaşte că este singură din cauză că este prea pretenţioasă. „Bărbaţii americani sunt mai liniştiţi decât românii. Am întâlnit oameni de calitate, am şi ieşit la multe întâlniri, dar nimic care să mă facă să merg mai departe sau s-o accept şi pe a doua. Pur şi simplu, cred că am devenit prea cusurgie. Găsesc întotdeauna toate defectele, din prima. Eu ştiu că nu sunt perfectă şi tocmai de aceea încerc măcar să găsesc un bărbat mai bun decât mine, să ne completăm!", a spus cântăreaţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net