Anamaria Prodan reziliază contractul cu Antena 1!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Aventura Prodancăi şi a familiei sale la Antena 1 a luat sfârşit! Surse din anturajul sexy-impresarei au dezvăluit că aceasta şi-a pus, ieri, avocaţii să rezilieze contractul pentru reality-show-ul de la Antena 1. Scandalul a pornit de un articol al gsp.ro, colegi de trust cu cei de la Antenă, în care Anamaria era acuzată că a venit cu lavaliera pe stadion ca să filmeze!

Ieri, filmările la „Prodanca şi Reghe: Aventura americană", re­­a­­li­­ty-show-ul cu au­­­­dienţe-record de la Antena 1, au fost sistate!

Anamaria Prodan se află în centrul unui scandal uriaş cu şefii din trustul Intact, iar surse din anturajul sexy-impresarei au dezvăluit că ea şi-a pus avocaţii să rezilieze, în cursul zilei de ieri, contractul!

Totul a pornit după ce ziariştii de la gsp.ro, colegi de trust cu cei de la Antena 1, au publicat un articol în care au ironizat-o pe Anamaria că face circ pentru reality-show, deoarece a venit, joi, cu lavaliera în loja în care se afla conducerea Stelei la meciul echipei cu cei de la Trnava.

Scoşi din sărite, Pordanca şi Reghe le-au reproşat şefilor de la Intact modul în care sunt trataţi de colegii de trust de la ziarul de sport care, consideră ei, au pornit o adevărată campanie în ultimele zile împotriva lor, distugându-le astfel imaginea.

Prodanca este atât de supărată încât are de gând să mute reality-show-ul la Kanal D.

Remunerată regeşte cu 100.000 €!

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au dat lovitura nu numai în fotbal, ci şi în televiziune.

simeon stalpnicul png

În luna iunie, emisiunea „Dragoste în prelungiri" s-a mutat de la Euforia TV la Antena 1, iar Click! a dezvăluit atunci că Anamaria ar fi primit pentru acest show suma de 100.000 de euro, circa 5 miliarde de lei! Serialul familiei Prodan- Reghecampf a debutat la Antena 1 pe 12 iulie şi a înregistrat audienţe record.

Show-ul trebuia să aibă 10 episoade, în majoritate din vacanţa americană a soţilor Reghecampf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net