Anastasia Lazariuc îl atacă pe Mihai Constantinescu: «Are frustrări»


    Mihai Constantinescu, prins de soţie cu Anastasia
Mihai Constantinescu, prins de soţie cu Anastasia

Frumoasa solistă s-a supărat rău pe fostul ei partener de scenă după ce acesta  a spus într-o emisiune că Anastasia este întreținută de fiica sa și de soțul acesteia, miliorarul Țiriac, acesta fiind de fapt motivul pentru care nu mai cântă acum.

La auzul unor astfel de acuzații, Anastasia a replicat dur, atacându-l pe Mihai Constantinescu: ”Chiar deloc nu mă ajută, poate eu îi ajut pe ei. Dacă Mihai are frustrări, probleme, treaba lui. Noi ne-am găsit norocul, să și-l caute unde vrea.

A dezvăluit de ce s-au despărțit

Invitată la o emisiune de pe Kanal D, Anastasia Lazariuc a povestit că, pe lângă relația profesională, a trăit o poveste de dragoste cu Mihai, în timp ce el era căsătorit. Însă totul s-a terminat când nu s-au mai potrivit pe scenă. ”Am început să nu mai fim de acord cu anumite lucruri. Nu mai eram de acord cu piesele pe care mi le compunea Mihai, nu mai erau pe stilul meu. Mihai nu mai era receptiv la dorințele mele și de acolo a intervenit și ruptura.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg