Anda Adam, mai tare ca Jennifer Lopez în Peru! A ajuns nr.1! - VIDEO

Ultima actualizare:

    Anda Adam
Anda Adam

Anda Adam se bucură de succes internaţional din ce în ce mai mare. Artista a ajuns pe locul 1 în topul NRJ din Peru cu piesa "Can You Feel Love", pe care a compus-o şi pe care o interpreteaza alaturi de DJ-ul portughez Kourosh Tazmini

Melodia domina topurile din tara latino, devansand hituri ale unor artisti renumiti precum Jennifer Lopez, Pitbull si Bob Sinclair."Can You Feel Love" se anunta a fi hitul verii in America de Sud, mai ales dupa ce piesa a intrat pe radiourile din Brazilia, Venezuela, Columbia si Peru.Bucuria este cu atat mai mare pentru artista, cu cat piesa este compusa chiar de ea.

"Este o piesa de vară, sensibilă, pe care o simţi în adevarata ei valoare daca eşti îndrăgostit. Mă bucur enorm că este plăcută de public. Pentru un artist, aceasta este cea mai mare satisfacţie!", a declarat Anda Adam.

Artista a interpretat aceasta piesa pentru prima data intr-o emisiune TV anul trecut, in Portugalia, in cadrul show-ului Portugal no Curacao de pe RTP 1. Atunci, ritmurile antrenante ale melodiei şi look-ul artistei l-au impresionat pe prezentatorul show-ului care a intrat in platou si a dansat alaturi de Anda. Cuprins de euforie, acesta i-a sarutat la un moment dat mana artistei noastre in semn de admiraţie.

Videoclipul melodiei este acum difuzat de posturile muzicale din toata lumea şi a fost filmat anul trecut in Portugalia, la castelul Mouros si pe o corabie cu care a strabatut tarmurile Oceanului Atlantic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net