Andra, din emisiune direct la spital

simeon stalpnicul png

Soţia lui Cătălin Măruţă a ajuns la spital, vineri seară, semn că s-a întors la serviciu mult prea devreme după naştere. În timp ce juriza emisiunea "Românii au talent", de la PRO TV, solistei i s-a făcut brusc rău. Măruţă a dus-o de urgenţă la Maternitatea "Regina Maria".

Solista şi-a dorit cu ardoare să fie prezentă la semifinalele emisiunii-concurs "Românii au talent", aşa că şi-a lăsat băieţelul de trei săptămâni pe mâna soacrei şi şi-a ocupat conştiincioasă scaunul la masa juriului.

Citeşte şi:

«Andra, îl aducem să-i dai ţâţă?»

Prima apariţie după naştere: Uite ce bust generos are Andra! FOTO

Măruţă: «Mi-am înregistrat ieri bebeluşul»

Măruţă: «Mi-ar fi plăcut să am gemeni»

Mare greşeală, căci, în jurul orelor 23.00, vedetei i s-a făcut brusc rău, aşa că a fost nevoită să iasă din sală.

Prezent în spatele scenei, Cătălin Măruţă, soţul ei, s-a panicat când a văzut-o pe Andra tremurând ca varga. I-a pus geaca lui pe umeri şi a demarat în trombă spre Maternitatea "Regina Maria", acolo unde, pe data de 16 martie, Andra a născut un băieţel perfect sănătos.

Apropiaţii lor susţin că solista a ajuns la spital, pentru că nu a alăptat la timp, iar sânii i s-au umflat foarte tare şi avea dureri cumplite.

În plus, a făcut temperatură: "Este adevărat, am dus-o la spital pe Andra, însă doar pentru un control de rutină", a declarat Măruţă, pentru Click!

Dacă era vorba doar despre o întâlnire obişnuită cu medicul, Cătălin şi Andra ar fi aşteptat să se termine ediţia de vineri a emisiunii, aşa că lucrurile au fost mult mai delicate, însă nu grave. Ca dovadă că solista şi-a revenit, ea a participat sâmbătă la semifinale şi a reuşit să stea până la închiderea ediţiei.

«Mastita poate fi provocată de o golire întârziată a sânilor»

În primele săptămâni după naştere, în timpul alăptării, mastita sau "furia laptelui" poate apărea oricând. În general, când începe lactaţia, laptele invadează ţesutul mamar înconjurător care se inflamează şi predispune la infecţie.

"De obicei, mastita debutează brusc, cu senzaţia de sâni dureroşi şi febră", a declarat specialistul "Adevărul Sănătate", dr Alexandra Crişan, medic ginecolog la Spitalul Filantropia.

Printre factorii de risc care favorizează apariţia mastitei se numără: o golire incompletă sau întârziată a sânilor, blocarea canalelor galactofore, mameloane crăpate şi iritate cauzate de poziţionarea incorectă a copilului la sân sau folosirea unor dispozitive de alăptare care duc la blocarea fluxului laptelui.

"Tratamentul mastitei constă în administrarea de antibiotice timp de 10-14 zile. Dacă nu cedează după 48-72 de ore, ar putea fi nevoie de intervenţie chirurgicală", a adăugat medicul.

Andi Moisescu: «Vrei să-l aducem pe ăla micu’ să îi dai ţâţă?»

Colegul ei din juriu, Andi Moisescu, parcă a presimţit vineri seară că prezenţa Andrei la serviciu nu e a bună: “Andra, îl aducem pe ăla micu’ să îi dai ţâţă?”.

Tată a doi băieţi, Andi ştia foarte bine, de la soţia lui, că o proaspătă mămică trebuie să alăpteze foarte des pentru a nu avea probleme cu sânii. Lucru care avea să i se şi întâmple Andrei, la doar o oră de la gluma colegului ei.

Ei sunt finaliştii

Finaliştilor de vineri seara, Narcis Iustin Ianău, trupa Ballance şi soţii Luca, li s-au alăturat sâmbătă seara, la "Românii au talent" încă trei nume norocoase: Ţuţu Adrian, Cristina şi Alina şi grupul Akikai.

simeon stalpnicul png

Aceştia au fost favoriţii publicului, care i-a considerat demni de marea finală. Andra l-a numit pe Ţuţu Adrian "Eminem al Romaniei", iar Mihai Petre a apreciat faptul că a reuşit să se reinventeze, să transmită mereu un nou mesaj şi să danseze în acelaşi timp foarte bine.

simeon stalpnicul png

În momentul prestaţiei Cristinei şi Alinei, a plouat nu numai cu bărbaţi frumoşi care au dansat senzual în platou, dar şi cu aprecieri din partea juriului. Bătălia pentru locul al treilea s-a dat între micuţul Michael Jackson de România şi Grupul Akikai.

simeon stalpnicul png

Misiunea juriului a fost una greu de luat pentru că fiecare dintre cei doi erau foarte talentaţi. În cele din urmă, grupul Akikai a fost ales să meargă în finală.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg