Andreea Bălan, un dezastru la volan

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Inconştienţă, neatenţie, tupeu sau doar se grăbea foarte tare. Oricare ar fi motivele, Andreea Bălan a întrecut orice limită zilele trecute, la volanul maşinii sale. Cântăreaţa a trecut pe roşu de trei ori, în doar câteva minute.

Pe un drum de cinci kilometri, mai exact pe ruta Ştefan cel Mare - Vitan, Andreea Bălan a trecut de trei ori pe culoarea roşie a semaforului.

simeon stalpnicul png

O fi vrut să bată vreun record? Cert este că a dat dovadă de foarte multă inconştienţă, riscând să producă un accident. Ca o blondă veritabilă, cu capul în nori, cântăreaţa nici nu a părut să observe, la un moment dat, că a avut semafor, şi nu a schiţat niciun gest să încetinească. S-a dus glonţ spre şcoala ei de dans, nu înainte de a-şi spăla maşina.

Andreea şi-a spălat maşina, apoi a plecat spre şcoala ei de dans

simeon stalpnicul png

Ajunsă la destinaţie, a ieşit veselă şi liniştită din maşină

simeon stalpnicul png

La un moment dat, a trecut pe lângă un echipaj de poliţie, însă atunci, din fericire, circula regulamentar, dacă închidem puţin ochii la faptul că era cu roata pe cealaltă bandă. Pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului, Andreea Bălan risca să primească o amendă de 400 de lei şi suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 30 de zile. Dacă ar fi provocat şi un accident, amenda creştea la 640 de lei, cu permisul suspendat două luni.

VIDEO INTERVIU EXCLUSIV El este bărbatul căruia Andreea Bălan îi spune: «Iubi, iubi, hai să ne iubim!»

FOTO Incendiar! Andreea Bălan arată tot! Cum a putut să fie fotografiată!

FOTO Andreea Bălan le-a dat palpitaţii! Uite ce căzătură a luat vedeta

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
Dumitru Buzatu jpeg
incendiu nunta irak jpg
grecia romani1 jpg
rosii  jpg
calendar ortodox 2021 27 septembrie sfantul ierarh antim ivireanul png
Plenul reunit al Parlamentului României cu ocazia asumării răspunderii de către guvernul de coaliție PSD - PNL a unui pachet de măsuri fiscale, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
actualitate.net