Andreea Pătraşcu: «Am plămâni de fumător, deşi nu fumez»

Ultima actualizare:

    Andreea Pătraşcu (foto:Facebook)
Andreea Pătraşcu (foto:Facebook)

Andreea Pătraşcu, soţia lui Cabral, a aflat cu surprindere că are plămânii asemenea unui fumător, deşi nu s-a atins de ţigări decât rareori.

Blonda mărturiseşte că, în urma unei bronşite pe care a făcut-o anul trecut, a aflat cu stupoare că plămânii ei nu sunt tocmai sănătoşi.

«Anul trecut am făcut o bronşita urâţică care nu vroia deloc să plece, aşa că am ajuns la doctor, pentru o radiografie la plămâni. La “poza” să vezi surpriză! Dom’ doctor m-a întrebat de câţi ani fumez?!?

“Pai, nu fumez şi nici n-am fumat vreodată!”, îi răspund. Adică am pufăit vreo 5 ţigări în total printr-a 11-a, dar de atunci stau cuminte în banca mea. Nefumatoare convinsă! Ei bine, asa nefumătoare cum sunt – sau mai bine zis fumătoare pasivă – de anul trecut am aflat că am plămâni de fumător", scrie Andreea pe blogul său.

De la întâmplarea cu pricina, blonda s-a învăţat minte şi încearcă, pe cât posibil, să se ferească de fumul de ţigară, chiar dacă acest lucru nu este mereu pe placul prietenilor ei.

"De atunci sunt mult mai atentă la mediul în care stau şi, oricât de stresantă aş părea, îmi invit politicoasă prietenii şi colegii să fumeze afară. Sau în altă cameră.  Fără supărare – sper eu", a încheiat soţia prezentatorului "Poveştirilor de noapte".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net