Andreea, vrei să fii mai neagră decât Cabral?

simeon stalpnicul png

Bronzul în exces este deja la modă printre vedete! Andreea Ibacka se poate lăuda cu un ten alb, precum porţelanul. Blonda a făcut însă o pasiune pentru pielea arămie a soţului său mulatru, Cabral. Ea stă zile întregi la soare pentru a deveni la fel de neagră ca şi prezentatorul de la Acasă TV.

Ea, albă ca spuna laptelui, şi el, mulatru! Andreea şi Cabral Ibacka formează unul dintre cuplurile care îţi ia ochii la prima vedere, mai ales datorită contrastului izbitor dintre ei.

Odată cu venirea verii însă, Andreea s-a hotărât să se ia la întrecere cu soţul ei şi să ajungă la aceeaşi culoare de piele. Astfel, blonda îşi petrece mai toate zilele pe plajă sau la piscină pentru a căpăta nuanţa arămie mult-dorită.

simeon stalpnicul png

Zilele trecute, vedeta de la Acasă TV a postat o fotografie pe contul ei de Facebook în care apare îmbrăcată într-un costum de baie neon, relaxându-se într-un hamac, etalând un bronz super.

"Culorile neon sunt făcute pentru pielea bronzată", a comentat Andreea fotografia cu pricina. Dacă mai continuă să lenevească la soare, Andreea va ajunge în curând mai neagră decât Cabral!

Adelina Pestriţu

Merge şi ea foarte des la piscină şi la mare pentru a obţine un bronz cât mai uniform. Vedea Kanal D, care a reuşit să slăbească în ultima vreme destul de mult, îşi etalează formele în weekend la piscina Ambasad' Or, unde stă şi se prăjeşte de dimineaţa până seara. Ea atrage toate privirile masculilor, mai ales atunci când se unge pe tot corpul cu ulei.

Anda Adam

Este una dintre vedetele care fie iarnă, fie vară are pielea neagră tuci. "Am renunţat de doi ani la solar, pentru ca medicul meu dermatolog m-a informat că sunt riscuri foarte mari în ceea e priveşte expunerea pielii la aceste raze UV, însă vara profit de soare şi mă bronzez, încercând să stau la ore potrivite şi, evident, folosind întodeauna un ulei".

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
Robert Moscalu jpeg
monica belluci si deva
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
mihai voropchievici 1 jpeg
Hagi, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg