Antonia nu mai poartă verigheta! - FOTO

Ultima actualizare:

    Antonia nu mai poarta verigheta
Antonia nu mai poarta verigheta

Aflată în atenţia presei după ce a apărut zvonul că s-ar fi despărţit de soţul ei, Antonia a renunţat deja la verighetă. Sursele noastre au aflat însă că aşa zisa despărţire este doar o strategie de marketing.

Cântăreaţa a fost surprinsă la aterizarea pe aeroportul Otopeni, după o vizită în Danemarca. Vedeta a ieşit fără soţul ei din aeroport, deşi declarase în urmă cu două zile că au plecat împreună în străinătate. A fost, în schimb, însoţită de doi bărbaţi, probabil angajaţi din staff-ul tehnic, pentru că Antonia urma sa concerteze într-un club din Ploieşti, la un bal al bobocilor.

simeon stalpnicul png

Mai important e faptul că vedeta nu mai poartă verigheta, deşi a negat orice zvon legat de divorţ. Ba mai mult decât atât, socrul ei, Ciro Castellano, a declarat că nora lui este iar însărcinată, aşa că nici vorba de despărţire. Nici vecinii nu cred povestea divorţului, pentru că Antonia şi Vincenzo sunt foarte drăgăstoşi unul cu celălalt.

Tristă şi îngândurată, Antonia a refuzat să facă orice fel de declaraţii, mulţumindu-se să intre cât mai rapid în maşina care o aştepta în faţa aeroportului.

Rămâi pe click.ro ca să afli ce a făcut artista după ce a plecat de la aeroport!

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg