Antrenorul Mihai Stoichiţă a fost suspendat o etapă

Ultima actualizare:

    Mihai Stoichiţă
Mihai Stoichiţă

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Mihai Stoichiţă, a fost sancţionat, azi de Comisia de Disciplină a LPF cu o etapă de suspendare şi cu o penalitate sportivă de 360 de lei.

Tehnicianul echipei ploieştene a fost eliminat de pe teren duminică de arbitrul Alexandru Deaconu, la meciul Astra - Dinamo (1-2), pentru că a părăsit suprafaţa tehnică ca să protesteze la golul al doilea al oaspeţilor.

Comisia i-a sancţionat pe jucătorii Cosmin Contra (FC Timişoara), Valentin Năstase (Gloria Bistriţa) şi Peter Majernik (FC Braşov) cu câte două etape de suspendare şi cu câte o penalitate de 2.000 de lei, pentru eliminările din prima etapă.

De asemenea, jucătorul Milanov Zhivko (FC Vaslui) a fost sanţionat cu o etapă de suspendare şi o penalitate de 740 de lei, în urma eliminării din partida cu Rapid.

Cluburile FC Rapid şi Universitatea Cluj au primit avertismente pentru incidentele provocate de proprii suporteri la meciurile din etapa I. Managerul sportiv al FC Timisoara, Daniel Stanciu, a primit tot un avertisment din partea membrilor comisiei, pentru cuvintele jignitoare adresate preşedintelui grupării Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net