Apare continuarea lui «Dracula», scrisă tot de un Stoker

Dacre Stoker, un canadian de 51 de ani, este stră-strănepotul autorului lui Dracula. Ideea acestei "continuări" oficiale s-a născut din întâlnirea sa în 2003 cu Ian Holt, 39 de ani, membru al "Societăţii transilvănene a lui Dracula".

"Dracula pe care îl cunoaştem noi astăzi este foarte diferit de cel al lui Bram Stoker, am vrut să revenim la povestea originală", a explicat Holt vineri la prezentarea operei la Paris.

În căutarea lui "Stoker cel bun" pentru a scrie continuarea romanului, el s-a lovit iniţial de refuzul altor descendenţi ai scriitorului irlandez, înainte de a-l întâlni pe Dacre, fost membru al echipei canadiene de pentatlon modern devenit profesor de educaţie fizică în Carolina de Sud.

După şase ani de cercetare şi scris, cartea Dracula Nemuritorul a fost lansată la sfârşitul lui septembrie în Marea Britanie şi Irlanda, săptămâna aceasta în Franţa, în SUA şi Canada. Iar drepturile de traducere au fost vândute pentru 17 limbi şi 24 de ţări.

Acţiunea din "Dracula Nemuritorul" are loc în 1912, la 25 de ani după sfârşitul primelor sale aventuri. Crime înfricoşătoare la Londra şi Paris, o vânătoare de vampiri în toată Europa readuc teroarea "prinţului tenebrelor". Autorii au introdus noi personaje, printre care un inspector de poliţie şi o "contesă lesbiană vampir".

Cei doi au regăsit şi utilizat 124 de pagini de note ale lui Bram Stoker pentru un viitor roman. Mai mult, Dacre Stoker a obţinut aprobarea altor descendenţi ai scriitorului pentru a face din Bram, strămoşul loc comun, unul dintre personajele cărţii, ceea ce îi permite acestei continuări să se prezinte drept "singura ficţiune literară susţinută de familia creatorului lui Dracula".

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
Dorian Popa  FB jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg