Are sâni de 50 de kilograme, face chat erotic, însă ar putea muri! - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Née Annie Hawkins-Turner, în vârstă de 52 de ani din Atlanta, SUA, are cei mai mari sâni naturali din lume (lucru confirmat de cei de la Guiness World Reccords) şi a ajuns pe paginile tabloidelor internaţionale după ce a apărut la emisiunea "This Morning" din Marea Britanie unde a vorbit despre "povara" ei.

Née Annie are un bust de peste 50 de kilograme şi de multe ori i-a pus pe gânduri pe medici, având în vedere că greutatea imensă a sânilor ei îi poate afecta sănătatea.

Astfel, odată cu înaintarea în vârsă, coloana ei vertebrală ar putea ceda din cauza greutăţii mari pe care trebuie să o susţină, având în vedere că femeia nu este tocmai subţire. Ea a la videochat erotic, sub numele de Norma Stitz, şi a povestit în cadrul emisiunii că s-a descurcat chiar foarte bine.

simeon stalpnicul png

"Le-am arătat oamenilor că femeile mari pot fi foarte sexy. Eu sunt un fel de entertainer, vorbesc cu clienţii şi sunt fantezia fiecăruia. Când vorbesc cu cineva înseamnă că se gândeşte la lucruri pe care ar vrea să mi le facă, dar în realitate nu ar vrea niciodată să mă cunoască" a declarat Norma, potrivit Huffington Post. VIDEO

image
image
image
image
image
image
DSCF5056 jpg
new year 4720585 1280 jpg
index (3) jpg
Acastist Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay
Untitled jpeg
rujeola jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
top of the rock the beam profimedia jpg