Arestarea lui Ratko Mladici în satul Lazarevo a fost o înscenare?

"Nu este nici o şansă să fi locuit aici", a declarat primarul oraşului, Radmilo Stanisici, reflectând sentimentul general din această comunitate. "Toată lumea cunoaşte pe toată lumea aici. Suntem ca o mare familie", a adăugat el.

"L-au adus aici pentru a face arestarea. A fost doar o înscenare", a declarat Vesela Medjo, o vânzătoare în vârstă de 53 de ani. "Nimeni nu a văzut nimic. S-a întâmplat atât de repede", a adăugat ea.

Femeia a precizat ulterior că a văzut un vehicul de teren negru, cu numere de Belgrad, în grădina casei în care ar fi locuit Mladici. Dar vehiculul de teren prezentat la televiziune, care l-a luat pe Mladici, era alb, a spus ea, ca o dovadă că suspiciunile sătenilor privind o înscenare sunt corecte. Ea a apreciat că autorităţile l-au adus pe Mladici în casa unei rude pentru a face arestarea mai credibilă, după ce a fost căutat atât de mult timp.

Casa respectivă îi aparţine lui Branislav Mladici, un văr al fostului general. Primarul a declarat că familia lui Branislav Mladici, care a fost de asemenea arestat joi, este "o familie onestă şi muncitoare", care nu merită să fie adusă în atenţia tuturor.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
fata diavol jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
Lotul I al A1 Autostrada Sibiu Pitești pe ultima sută de metri Captură video YouTube Adrian Ioan Gica jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg