Argăseală are salariu dublu faţă de Duckadam

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Deşi a fost numit de mai bine de două lună în funcţia de preşedinte al Stelei, Helmuth Duckadam este doar în acte numărul 1 în cadrul clubului din Ghencea.

"Transferurile le face patronul, aşa se întâmplă la majoritatea cluburilor. Atribuţia mea principală constă în reprezentarea imaginii clubului.

Rolul lui Valeriu Argăseală? De fapt, el este preşedintele executiv, care coordoneaza activitatea de la club", a explicat recent "Eroul de la Sevilla". Acest lucru se reflectă şi în statele de plată ale grupării din Ghencea, Duckadam nefiind nici pe departe cel mai bine plătit dintre oficialii de la birouri.

În continuare, Valeriu Argăseală are cel mai mare salariu, chiar dacă acesta i-a fost redus drastic de Gigi Becali în urmă cu câteva luni. "Argăseală avea 13.000 de euro pe lună, nu mai puteam să-i dau atâţia bani. Am vorbit cu el şi i-am înjumătăţit salariul. Nu a spus nimic, nu s-a supărat, a înţeles", a precizat patronul Stelei.

Duckadam nu câştigă decât 3.000 de euro pe lună, dar clubul îi plăteşte totodată şi chiria apartamentului cu trei camere în care locuieşte.

În vară, Victor Piţurcă şi-a dorit foarte mult ca Emeric Ienei să ocupe funcţia de preşedinte al grupării din Ghencea. Antrenorul care a adus Cupa Campionilor în vitrina Stelei n-a zis nu, însă a avut pretenţii mult mai mari decât Duckadam. Ienei dorea să aibă la dispoziţie o casă cu garaj, dar şi un salariu de 100.000 de euro pe an.

CITEŞTE ŞI

Duckadam: "Cu Lăcătuş am o legătură diferită faţă de cea cu Dumitrescu!"

Duckadam: "Dacă batem în «Ştefan cel Mare», Dinamo iese din lupta pentru titlu!"

Steaua nu l-a primit pe Bălan  în căminul clubului

Lucian  Bălan: «Am luat 50 de pastile cu vin şi vodcă!»

"Când i-am zis lui nea Imi că-i dau 5.000 de euro pe lună, el a spus că nu, că ar vrea 8-10.000! Păi, eu ce să mai fac în condiţiile astea?", s-a plâns Gigi Becali.

După plecarea lui Piţurcă, Gigi Becali l-a chemat pe Duckadam de la Arad pentru a-i îmbuna pe suporteri, care îi sunt în continuare foarte ostili lui Argăseală. De altfel, latifundiarul din Pipera i-a spus fostului arbitru asistent să rămână în continuare foarte discret cu apariţiile televizate, pentru a nu-i întărâta inutil pe cei din galerie.

Borcea: «Vă las, dacă pierdeţi cu Steaua!»

Şeful lui Dinamo şi-a avertizat jucătorii să nu-l dezamăgească în derby-ul de duminică. Borcea le-a spus lui N'Doye şi compania că îl vor enerva atât de mult dacă Dinamo va meciul cu Steaua, încâ se va distanţa din nou de echipă, urmând ca salariile să fie plătite mai greu decât s-a întâmplat până acum, adică o dată la două luni.

Altfel, ieri, la prânz, au fost puse în vânzare 12.000 de bilete pentru derby-ul din „Ştefan cel Mare". Galeria Stelei are rezervate 676 de tichete, conform protocolului. Casele de bilete de la stadionul „Dinamo" vor fi deschise toată săptămâna, până aproape de primul fluier al lui Marius Avram.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net