Aşa îţi îngrijeşti pantofii de vară

Ultima actualizare:

Pantofii din piele naturală

După fiecare purtare, încălţămintea se curăţă de praf cu o cârpă uscată din bumbac. După ce le-ai dat lustru, dă pantofii cu cremă. Aceasta trebuie să fie de aceeaşi culoare cu nuanţa materialului.

De asemenea, poţi îngriji încălţămintea din piele naturală folosind produse de cosmetică precum laptele de corp sau alte creme pentru mâini şi faţă. Este interzis să foloseşti pentru lărgirea sandalelor spirt sau oţet.

Acestea decolorează şi deteriorează materialul. Un alt sfat: nu păstra încălţămintea în umezeală sau în căldură, sub razele directe ale soarelui. Pielea se va usca şi scoroji.

Mai citeşte şi:

Râzi 10 minute pe zi şi slăbeşti

Uite care îţi sunt drepturile la cumpărăturiÎncărcătorul de telefon ne «arde» factura de lumină

Încălţămintea din piele întoarsă

Încălţămintea din piele întoarsă este mai pretenţioasă şi foarte sensibilă. Pentru îngrijirea pantofilor, după fiecare purtare foloseşte o gumă specială cu care să cureţi materialul.

Dacă acesta s-a pătat, foloseşte o periuţă de dinţi veche dar curată şi puţin săpun. Freacă circular şi cu grijă zona afectată. Clăteşte din abundenţă şi pune sandalele la uscat. Nu le folosi pe vreme ploioasă.

Sandale din material textil

Încălţămintea din material textil are nevoie de o îngrijire specială. Nu purta sandalele pe vreme ploioasă sau dacă ştii ca vei merge în zone noroioase. De asemenea, nu le purta la munte sau la mare pe nisip pentru că rişti să le rupi.

Materialul textil nu este foarte rezistent dar asta nu înseamnă că nu poţi păstra sandalele ca noi mult timp. Totul ţine de o îngrijire atentă.

Curăţă-le frecvent folosind, după caz, o perie fină de îndepărtat praful, săpun sau detergent. Dacă petele sunt profunde, poţi spăla sandalele la maşina de spălat, la o temperatură joasă şi turaţii mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net