Asta da viaţă de câine!

simeon stalpnicul png

Canapele şi fotolii, încălzire în pardoseală, terasă proprie, sistem permanent de monitorizare video, ba chiar şi televizor. Nu e un complex de lux, ci primul hotel de animale din România. Andreea Raicu este prima vedetă care şi-a cazat patrupedul aici.

„Ham, ham... ce bine e aici, mă simt ca acasă". Asta pare a lătra Efi, metisul de Amstaf, pe care Andreea Raicu l-a adus ieri la Pluto Pet Hotel, din Bucureşti. Pentru două zile va fi stăpân peste un apartament "Very Important Pet", de 30 de metri pătraţi, dotat cu terasă, care imită casa stăpânei sale.

„Am filmări la Piteşti, iar la mama nu pot să-l las pentru că mai are un doberman bătrân. Aici ştiu că e îngrijit cum trebuie", a mărturisit vedeta care va scoate din buzunar câte 120 de lei pentru fiecare zi de cazare.

simeon stalpnicul png

Nu vă speriaţi. La hotelul de lux al necuvântătoarelor există şi camere mai ieftine, la 65 de lei pe zi, dar şi garsoniere la preţuri de 45 de lei pe zi. Toate sunt dotate cu încălzire în pardoseală, terasă, sistem de supraveghere video şi mobilier pentru ca pisica sau căţelul să se simtă ca acasă.

„Investiţia este de aproape 150.000 de euro şi constă în peste 10.000 de metri pătraţi de spaţiu verde, 16 camere, dintre care două VIP, acestea fiind deja rezervate de Crăciun şi Revelion", a mai completat Robert Caraman, managerul hotelului.

FotoJet jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
cub loredana groza png
BeFunky collage (12) jpg
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
militar pedofil jpeg
cub xonia png
Martin Jordan sosie Gordon Ramsay foto Antena 1 jpg
Profesoara tipa la elev FOTO Shutterstock
image
image
image
image
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
rabla 0 jpeg
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg