Astăzi, marea premieră Epic Show, la Prima TV

Ultima actualizare:

    Epic Show debutează luni la Prima TV
Epic Show debutează luni la Prima TV

Astăzi debutează Epic Show, emisiunea care duce terapia prin râs la rang de artă. La intersecţia dintre haz-de-necaz, haz-de-autobază şi inteligenţă sclipitoare, Epic Show „pamfletizează" realitatea înconjurătoare prin metode mai mult sau mai puţin înjurătoare.

Epic Show este un pamflet săptămânal în care abordarea actualităţii şi a lumii înconjurătoare e făcută printr-un melanj de rubrici, scenete şi intervenții, care conţine atât elemente de tv, cât şi elemente specifice online-ului.

Primul epicsod va avea ca subiect principal succesul.

Cei patru Epici vor arata cum poti avea succes chiar si atunci când eşti o formă de viaţă inferioară, care nu poate lega corect nici două cuvinte şi nu are niciun alt talent în afară de incapacitatea de a genera sentimentul ruşinii. Şi nu, aici nu e vorba despre asistentele lui Capatos, deşi descrierea anterioară li s-ar putea aplica cu succes. Vorbim de senzaţii ale internetului, care au ajuns să se bucure de o notorietate mai mare decât orice ministru al educaţiei.

Şi pentru că succesul vecinului e motiv de eternă angoasă, Bogdan „Bob" Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan vor dispune din plin de răutăţi gratuite. Succesul nu poate fi cuantificat în mod absolut, ci doar comparativ. Cât de destepte se simt vrăjitoarele escroace faţă de nişte piţipoance cerşetoare de atenţie? Aţi ghicit, o să vedem luni.

Nu pierdeti astăzi, 7 aprilie, de la ora 20:30, prima editie „Epic Show" de la Prima TV, o emisiune care are mai mult succes în 60 de minute decat au altele într-o oră.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net