Atenţie! Carnea pe grătar este cancerigenă

Ultima actualizare:

Revista asociaţiei American Cancer Society, botezată „Cancer", a publicat recent un studiu care demonstrează că există o legătură între cancerul la vezică şi carnea făcută pe grătar. Vestea nu este deloc bună pentru amatorii acestei delicatese, întrucât alte două studii americane arată că acelaşi mod de perparare al cărnii creşte şi posibilitatea îmbolăvirii de cancer la stomac sau colon.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 300.000 de americani, cu vârste cuprinse între 50 şi 71 de ani, din opt state americane. După procesarea datelor s-a constatat că persoanele care mănâncă îndeosebi carnea bine prăjită sau multe semipreparate din carne (cârnaţi, salamuri) au fost expusşi riscului îmbolnăvii de o tumoare la vezică cu 29% mai mare decât cei care preparau carnea în alt mod.

Află ce trebuie să mănânci pentru o viaţă sănătoasă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net