Au tăbărât femeile pe el să le recunoască odraslele!

27 mai 2010

Adrian, fiul primarului din Giurgiu, Lucian Iliescu, pare să-şi fi făcut un obicei din a-şi abandona iubitele însărcinate.

În plin proces cu Rocsana Marcu, pentru stabilirea paternităţii fetiţei sale, iată că Iliescu jr. s-a trezit chemat la Tribunal de încă o femeie, potrivit site-ului stl.ro. Click! a aflat că cea de-a doua parteneră părăsită de Adrian este Gabriela Cotarcea, medic la secţia obstetrică-ginecologie de la Spitalul Floreasca, ei având o relaţie amoroasă în urmă cu doi ani. Povestea Gabrielei este trasă la indigo după cea a Rocsanei, astfel că Adrian şi-a luat tălpăşiţa de îndată ce a aflat că urmează să devină tătic.

Mai citeşte:

El nu vrea să recunoască copilul Rocsanei Marcu!

Rocsana Marcu îl atacă pe fostul iubit: «Nu şi-a văzut fata decât în reviste!»

Rocsana Marcu: «Tatăl Mayrei este fiul primarului din Giurgiu!»

Ce mare s-a făcut fetiţa Rocsanei Marcu!

Semn că hotărârea şi curajul Rocsanei de a-l da în judecată pe Iliescu au impulsionat-o, Gabriela a demarat, şi ea, procedurile pentru procesul de paternitate. Primul termen a avut loc chiar ieri, la Judecătoria Sectorului 5, dar a fost amânat. Iliescu nu a catadicsit să se prezinte, nu de alta, dar se află în străinătate, la distracţie, cu prietenii săi.

Semn că nu doreşte să-şi spele rufele în public, medicul a refuzat să facă dezvăluiri pe marginea acestui subiect.

„Nu am de dat nici o declaraţie, nu comentez nimic. Vreau să fiu lăsată în pace", a declarat Gabriela, pentru Click! Rocsana empatizează cu colega sa de suferinţă, însă nu doreşte să se amestece prea mult în acest subiect: „Am auzit zvonuri, că toată lumea vorbeşte, dar nu mă interesează. E viaţa privată a fiecăruia. Îi doresc numai bine copilaşului, că el nu are nici o vină", a declarat vedeta, pentru Click!

El spune că nu o cunoaşte pe Rocsana

Vedeta a depus actele pentru a-l da în judecată pe Adrian Iliescu, în noiembrie 2009, dar acesta nu s-a prezentat la nici un termen al procesului. Mai mult chiar, el a depus, la începutul lunii mai, o întâmpinare la Judecătoria Sectorului 5, prin care precizează că nici măcar nu o cunoaşte pe Rocsana Marcu.

Vedeta şi Adrian sunt, însă, cunoştinţe vechi, s-au cunoscut în anul 2002 şi s-au îndrăgostit în noiembrie 2006. Câteva luni mai târziu, vedeta a aflat că este însărcinată, însă iubitul ei a dat bir cu fugiţii. Adrian nu a văzut-o niciodată pe Mayra, în vârstă de aproape trei ani, decât în pozele din ziare şi din reviste.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
kate middleton si printul william foto profimedia 11 jpeg
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png