Bahmu dă cărţile pe faţă! De ce vrea bani de la fiul lui Prigoană şi ce crede despre fosta iubită a omului de afaceri!

Ultima actualizare:

«Eu doresc acum ceea ce mi se cuvine, nu banii lui Silviu Prigoană. Doresc un litigiu de muncă. Atât! Eu nici nu ştiu cum se manageriază lucrurile astea. Nu ştiu nici măcar depsre ce sumă este vorba! Avocaţii mei ştiu. Prigoană nu a încercat să mă convingă să renunţ la acest proces. Eu şi Prigoană încercăm să ne creştem copiii împreună. De aceea am încercat să şterg cu buretele ce s-a întâmplat, deşi este foarte greu. Încrecăm să vedem ce se poate face.

O să vedem, timpul le va cerne pe toate. În momentul ăsta am o înţelegere cu mine însămi să îmi dau seama ce se petrece. Mă concentrez mult pe profesie şi vreau o perioadă să mă concentrez pe viaţa de familie», a declarat Adriana Bahmuţeanu la Acces Direct.

Totodată, Bahmu susţine că viaţa lor se desfăşoară în mod normal şi că încearcă să facă totul bine de dragul copiilor.

«Simt nevoia să nu mai vorbesc la TV lucruri din viaţa mea privată. Deocamdată nu am nimic de spus. dacă voi avea ceva de spus o s-o fac.  Lucrurile în casă sunt foarte în regulă. Încercăm să avem o viaţă normală. Dacă aş putea să dau timpul înapoi aş fi mult mai rezervată cu presa şi cu opinia publică» a adăugat Adriana Bahmuţeanu.

Cât despre relaţia pe care Silviu Prigoană a avut-o cu Ramona Cadar, Bahmu a spus că speră ca omul de afaceri să nu o mai pună să treacă printr-o astfel de încercare.

«M-am gândit că nu am nimic de pierdut. Poate reuşim să fim o familie, să comunicăm. Cred că se irită atunci când este întrebat despre fosta lui relaţie. Sper că îşi va revizui atitudinea faţă de presă. Eu am înţeles că între el şi Ramona Cadar ar exista nişte lucruri nerezolvate. », a spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
crima 2004 jpg
pensionari jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
priza jpeg
ploaie freepik jpg
ploaie jpg
azuga jpg
8ezZh9izOGs 3L jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net