Bambinele au bătut palma cu Pătraşcu

Acesta este pus pe fapte mari şi, pe lângă firma de organizări de evenimente pe care o are, vrea să fie impresar. Printre vedetele care au semnat cu băiatul de bani gata se numără trupa Bambi, stripperul Hamude şi Fata Morgana.

Claudiu Pătraşcu este pus pe fapte mari, aşa încât nu mai vrea să fie angajatul lui Joshua Castellano şi şi-a făcut propria firmă de organizări de evenimente şi, mai nou, de impresariat, Pătraşcu Events.

"Vreau să fiu un punct de referinţă în această ţară atunci când vine vorba despre organizarea de evenimente, aşa încât mă extind în mai multe judeţe. În plus, vreau să fac şi impresariat artistic. Mă voi ocupa de relansarea unor vedete printre care şi fetele de la Bambi, care au început să cânte muzică de petrecere şi sunt cerute pe la evenimentele de familie, precum nunţi şi botezuri", povesteşte Claudiu Pătraşcu.

Tânărul vrea să negocieze contractul fetelor la procent, onorariul acestuia ajungând până la 50% din banii pe care o să îi primească fetele pentru concerte.

Pătraşcu speră să mai lanseze şi alte vedete printre care pe stripperul Hamude şi pe tânăra manelistă Fata Morgana. În urma concertelor şi a cântărilor la care vor fi solicitaţi, aceştia vor fi nevoiţi să îi dea lui Claudiu până la 50% din onorariu.

"Am încredere în Hamude, dar şi în Fata Morgana, aşa încât voi colabora cu ei şi chiar o să îi urc în topurile muzicale", adaugă Claudiu.

Vrea încă o afacere, cu diamante

Claudiu vrea să aducă pe piaţa din România şi o afacere cu diamante.

Tânărul şi-a propus să deschidă un centru în care să se aplice pe orice obiect pietrele preţioase. Investiţia se ridică la câteva sute de mii de euro, dar Claudiu e convins că această afacere o să creeze o adevărată isterie în lumea mondenă.

Radu Groza, concurentul său numărul 1

Radu Groza este unul dintre puţinii impresari de vedete din ţară care reuşeşte să reinventeze artişti şi să îi propulseze pe culmile celebrităţii.

Aşa se face că tânărul Pătraşcu îşi doreşte să calce pe urmele impresarului consacrat şi chiar să îi "fure" din vedete.

În "palmaresul" lui Radu Groza se numără vedete precum Andreea Antonescu, Anna Lesko, Nico, Anamaria Ferentz şi Lavinia.

Printre primele cu care a negociat un contract a fost Ştefan Bănică Jr.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
serban huidu si mihai gainusa
gabriel mardale jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
maxresdefault jpg
cub anastasia soare png
Novak Djokovic, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg