Bănică junior voia să se împace cu Andreea Marin!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ştefan Bănică jr. nu pare încântat de noua relaţie a fostei soţii. Dacă Andreea Marin radiază de fericire lângă turcul Tuncay Ozturk, cântăreţul e din ce în ce mai abătut.

Trist, fără să ridice privirea din pământ, cu ochelari de soare şi cu şapca trasă pe ochi. Aşa se plimba joi, prin Centrul Vechi la Capitalei, Ştefan Bănică jr. Artistul s-a îndreptat agale, parcă fără chef, spre Teatrul de Comedie, acolo unde avea spectacol. Părea trist, îngândurat şi vizibil obosit, deşi nu ieşise toată ziua din casă.

Suferă oare după fosta soţie? Mai ales acum, când e clar că a pierdut-o definitiv? Surse apropiate celor doi foşti soţi spun că Bănică jr. ar fi vrut, la scurt timp după divorţ, să mai acorde o şansă căsniciei lor. „În adâncul sufletului, Ştefan n-a crezut că despărţirea va fi definitivă. A tot vrut să facă pasul decisiv spre o împăcare, dar până la urmă a fost prea târziu", ne-a dezvăluit un apropiat al cuplului.

simeon stalpnicul png

Aceasta ar putea fi o explicaţie pentru supărarea lui Bănică jr. din ultimele zile, fix perioada în care fosta lui soţie s-a afişat cu iubitul turc, cu 12 ani mai tânăr. Andreea şi Tuncay sunt nedespărţiţi de luni, de când fizioterapeutul a venit în România. Ei au fost surprinşi la cumpărături, apoi au plecat împreună la Bistriţa, unde vedeta avea o conferinţă, apoi s-au întors şi s-au „închis" în vila Andreei din Pipera.

„Nu sunt genul de persoană care să se afişeze cu o relaţie în care nu cred. Răspund pozitiv încrederii pe care mi-a acordat-o un om în acest moment al vieţii mele. La 38 de ani vreau să trăiesc respirând, fără să simt că mă sufoc. Cel care e alături de mine acum, Jay, pentru că aşa e numele lui, este un om degajat. Există în mine nevoia de a fi răsfăţată. Eu cred în fericire", a spus Andreea Marin la „Acces Direct", recunoscând astfel relaţia cu turcul.

FOTO Ştefan Bănică junior, abătut prin Centrul Vechi. L-a supărat noua relaţie a Andreei?

De ce se afişează Andreea Marin cu turcul Tuncay

Andreea Marin povesteşte ce a atras-o la turcul Tuncay Ozturk: «Suntem doi oameni care au găsit puncte comune»

FOTO ŞOC Andreea Marin, hotărâtă să slăbească! Uite cum s-a dus la o clinică de înfrumuseţare

Scrisorile lui Stanca: Dragă Andreea Marin...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net