Bayern, interzis la cazinou!

Ultima actualizare:

Meciul cu Bayern de miercuri seară a stârnit un interes mare la Cluj. Până ieri se vânduseră 12.500 de bilete, estimarea organizatorilor fiind că până la ora meciului suporterii să cumperă 16.000 de tichete de acces.

Nemţii aduc la Cluj şi vechile stele: Franz Beckenbauer, comentator al televiziunii Sky Sports, dar şi cu preşedintele, Karl Heinz Rummenigge.

Cei doi vor sta în cele mai luxoase camere ale hotelului, care costă 320 de euro. Delegaţia germană şi-a rezervat 56 de camere din cele 64 câte are hotelul şi a renunţat la voucherele pentru cazinou, pentru ca jucătorii să rămână conectaţi la jocul cu echipa lui Cârţu.

„Deja avem experienţă din acest punct de vedere, pentru că e a 12-a echipă care se cazează la noi şi nu aveau cu ce să ne surprindă. Meniurile nu conţin nimic special, sunt doar mâncăruri şi băuturi pentru sportivi. Nu au dorit să aibă acces la cazino, doar la zona spa, cu saună, masaj şi tot ce presupune asta", a declarat Cristian Cordoş, directorul hotelului Opera Plazza.

Cu Olici sunt nouă accidentaţi!

Având infirmeria plină, Bayern München a mai primit ieri o lovitură: atacantul croat Ivica Olici va lipsi de pe gazon şase luni, timp în care va suporta o operaţie la genunchi.

Pe lângă Olici, pentru meciul cu CFR mai sunt indisponibili Ribery, Robben, Klose, Van Bommel, Contento, Alaba, Breno, în timp ce Badstuber (incert) ar putea duce la nouă numărul accidentaţilor din lotul lui Van Gaal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net