Bianca Drăguşanu, chinuită de cizme la «Dansez pentru tine»

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

Trei săptămâni şi gata, începe bătălia din ringul viselor! Pentru 60.000 de euro, patru frumuseţi feminine autohtone se vor bate la PRO TV în cel de-al 13-lea sezon „Dansez pentru tine". Sacrificiile sunt pe măsură. Nici n-au început antrenamentele istovitoare, că eforturile depuse de participanţi ies la iveală. Bianca Drăguşanu (29 de ani) are deja probleme cu picioarele care sunt pline de bătături şi băşici.

Nimic n-o poate întoarce din drum, dacă şi-a pus ceva în cap! Fire ambiţioasă, Bianca Drăguşanu a început, ieri, repetiţiile la Buftea cu bătături în tălpi.

Motivul? Pentru o şedinţă foto incendiară, special realizată pentru „Dansez pentru tine", roşcata a stat, o zi întreagă, cocoţată pe tocurile imense ale unor cizme măsura 38, în condiţiile în care ea poartă 40 la pantofi!

Nu s-a plâns nici o secundă, dar a venit duminică la un eveniment de fiţe, de la restaurantul Ambasad'Or, cu picioarele făcute praf. „Am făcut răni pe picioare zilele trecute, pentru că am realizat o sesiune foto istovitoare, de promovare a noului sezon de la «Dansez». Pozele au ieşit minunat, dar cizmele m-au chinuit enorm, fiind cu două numere mai mici, adică 38... Am vrut să vin aici astăzi în tenişi, dar mi-am luat totuşi tocuri", a declarat Bianca, pentru Click!

La fiecare pas pe care îl făcea, Bianca ofta din cauza băşicilor şi a bătăturilor pe care le-a căpătat din cauza şedinţei foto de la „Dansez", dar spune că nu se dă aşa de uşor bătută.

Vedeta fremăta de nerăbdare să-şi cunoască atât partenerul de dans, dar şi coregraful care se va ocupa de echipa lor.

„Sunt tare curioasă să-i cunosc, abia aştept să încep repetiţiile. O să dau acolo tot ce pot. Le admir pe rivalele mele, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă şi Monica Davidescu. Toate sunt într-o formă fizică excelentă. Dar sunt sigură că am să le fac faţă cu brio, sunt o luptătoare. Mă tem doar să nu cedez la antrenamentele epuizante din cauza problemelor de la piciorul drept. Dar sper să nu-mi dea bătăi de cap. Şi vreau să mai precizez că n-o să leşin pe acolo de foame, cum mi-a ajuns la urechi... Eu mănânc doar când îmi este foame. Numai seara am un principiu clar: nu mănânc şi beau doar apă, în caz că mi se face poftă de ceva. Dacă beau apă, îmi trece foamea. M-a sunat şi Cătălin (Botezatu, n.r.) să-mi ureze baftă şi să-mi spună că mă susţine", ne-a mai povestit Bianca.

A făcut fiţe la «Serviţi, vă rog!»

Bianca a participat şi la emisiunea "Serviţi, vă rog!", tot la PRO TV, unde se pare că a refuzat să ducă la îndeplinire anumite sarcini.

A fost pusă de Nea Marin să cureţe scaunele din sala de spectactol şi, când i s-a reproşat că nu a îndeplinit sarcina, vedeta a izbucnit şi a aruncat cu nisip în ele, spunând că le-a mai curăţat o dată.

Ei i s-a pus la cale şi o farsă: atunci când a acceptat să urce pe candelabru, ca să-l şteargă de praf, Nea Marin i-a pregătit o capcană: i-a luat scara şi a lăsat-o acolo sus aproape o oră, timp în care Bianca a fost extrem de panicată.

E singura vedetă care a avut probleme de sănătate

În ringul viselor, Bianca Drăguşanu se va lupta pentru marele premiu cu trei vedete feminine şi patru masculine: Monica Davidescu (40 de ani), Nicoleta Luciu (32 de ani), „bebeluşa" Oana Ioniţă (30 de ani), Marian Drăgulescu (31 de ani) , Şerban Copot (31 de ani - solistul trupei Animal X), Pavel Stratan (41 de ani) şi Daniel Max Dragomir (25 de ani), fost concurent la „Vocea României".

În urmă cu doi ani, Bianca a avut piciorul în ghips

simeon stalpnicul png

Competiţia va fi acerbă, mai ales că o parte dintre băieţi au ceva aptitudini în domeniul dansului. În plus, ceilalţi concurenţi-vedetă nu au avut probleme fizice atât de mari cum a avut Bianca de-a lungul timpului. Vedeta are un hematon la piciorul drept, care o chinuie frecvent. Anul trecut, ea a făcut o operaţie la Cluj.

În plus, la 18 ani a fost la un pas de a rămâne fără acelaşi picior. „Am avut o infecţie gravă, am stat internată în spital, eram sub anestezie şi îmi aduc aminte cum era mama să semneze acea hârtie care le dădea acordul doctorilor să-mi amputeze piciorul", a povestit Bianca în urmă cu doi ani.

image
image
image
image
image
image
explozie captura jpg
Locuri de vizitat   Muzeul mulinologic din Rudăria, Caraș Severin jpeg
droguri cocaina heroina injectii pastile shutterstock 2107289702 jpg
livrare flori de vara 3 ore jpg
EXPLOZIE MASINI jpg
Peste in tigaie FOTO Shutterstock jpg