Bodo de la Proconsul, chef cu doi bucătari de ziua lui

Ultima actualizare:

Se aşteaptă un chef mare, căci artistul împlineşte 45 de ani. „Vom fi foarte mulţi, casa noastră e primitoare. Ne vor găti doi bucătari, buni prieteni de-ai mei, Costas şi Mihai. Primul va găti fructe de mare, specialitatea lui, celălalt va face un tort uriaş, senzaţional", ne-a povestit marţi Bodo. Solistul abia s-a întors din Italia, unde a susţinut un concert la Roma.

„A fost extraordinar. Nu ne-am aşteptat la aşa ceva. Am cântat în faţa a 10.000 de oameni. Acest lucru nu prea se întâmplă la concertele organizate în comunităţile de români. Mai mult de 1.000-2.000 de spectatori nu sunt. Dar la Roma a fost grozav", îşi aminteşte solistul.

Pentru acest spectacol, care a avut loc duminică, trupa Proconsul a făcut ceva sacrificii pentru a cânta live: „Am trimis toate sculele noastre cu câteva zile înainte, pentru că au fost transportate din România şi până acolo cu un microbuz al organizatorilor. Am vrut să oferim un spectacol live şi am reuşit".

Nici nu s-au odihnit bine după concertul din Roma, că Proconsul pleacă iar la drum. De data aceasta, trupa va susţine un concert în Chişinău, vineri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net