Bonetti face campanie anti-Ligă

Şi fostul fundaş al Romei are de partea sa numeroase exemple. Zenga şi Bergodi au fost daţi afară pe uşa din dos, în timp ce Nicolo Napoli are zilele numărate la Astra.

Bonetti consideră că acţionarii din fotbalul românesc se comportă amator, impun un jucător sau altul ori intră în vestiar atunci când au chef.

De altfel, demiterea din „Ştefan cel Mare" a venit după ce i-a atacat dur pe Borcea şi pe Turcu, fiind singurul tehnician al „câinilor" care se afla în funcţie şi a avut curajul să înfrunte conducerea.

Dario Bonetti e scârbit de ce i s-a întâmplat la Dinamo şi vrea ca antrenorii italieni să nu mai calce în România: „Cum ajung acasă în Italia, o să vorbesc cu toţi cei din presă şi o să le spun ce s-a întâmplat aici. Povestea mea va fi cunoscută pentru ca niciun alt antrenor să nu mai păţească la fel ca mine. Să nu fie batjocorit. O să le spun să stea departe de România!".

Bonetti mai zice că va lua legătura cu toţi cunoscuţii săi din lumea fotbalului pentru a-i convinge să respingă orice propunere sosită de la un club din România.

Borcea, «mitraliat» de Dinu!

«Procurorul» a făcut dezvăluiri senzaţionale din interiorul clubului la care este angajat

Într-o stare conflictuală parcă fără precedent, în „Ştefan cel Mare" s-a iscat un nou scandal. După ce Bonetti a adus acuzaţii grave la adresa conducătorilor, a ieşit la atac şi Cornel Dinu, în emisiunea „Fanatik show" de duminică seara.

Bonetti trimis în bucătărie. "Echipa era la Săftica, se întâmpla înainte de meciul câştigat în Ghencea. Borcea a venit şi i-a spus lui Bonetti să stea în bucătărie, că vrea să discute ceva cu jucătorii în sala de consiliu. A mers acolo şi l-a întrebat pe căpitan (n.r. - Tamaş), ce prima vrea pentru echipa în cazul unei victorii. Răspunsul în numele colegilor a fost: <<Vrem două miliarde de lei, dar numai noi, fără antrenor. Atunci vă întreb, unde e unitatea la Dinamo?>>", a spus "Procurorul".

Borcea dă indicaţii în privinţa primul „11". Dinamo tocmai învinsese „acasă" pe Steaua, 2-1, iar „Procurorul", Ţălnar şi alte persoane din staff-ul echipei s-au dus la un restaurant din apropierea stadionului pentru a sărbători victoria.

La un moment dat, „Ţânţarul" a primit un telefon din partea lui Borcea, discuţia halucinnată care a urmat fiind povestită de Dinu. „Aţi câştigat, bravo, o să vă dau şi o primă, dar nu o să te iert şi o să te schimb în vară pentru că nu ai băgat jucătorii mei, Cristea, Torje şi Miranda. Am rămas muţi. Ăsta e adevărul", a povestit „Mister".

Primă de la Giovani pentru Mutu. Administratorul - delegat al lui Dinamo a ţinut să clarifice şi relaţia sa cu fraţii Becali. „Am avut o relaţie rece, nu de amiciţie cu Giovani Becali. În '96, '97 clubul o ducea greu şi ei au adus vreo zece jucători printre care şi Tararache pe care l-am dat apoi cu două milioane de dolari şi am făcut după o echipă foarte bună. Nu-i contest, sunt profesionişti, ştiu să-şi vândă marfa. Nu i-am jignit niciodată, sunt oameni de onoare, şi mie mi-au dat o primă pentru că l-am crescut pe Mutu, e singurul lucru pe care l-am obţinut", a precizat Dinu.

Ganea, interzis pe bancă

Cornel Dinu a anunţat că managerului sportiv Ionel Ganea i s-a luat dreptul de a mai sta pe banca tehnică începând cu meciul cu Pandurii, însă „Ganezul" îl contrazice.

„Ştiam că i se intrezisese să mai vină pe bancă pentru că...nu e de acolo, nu cunoaşte, intră pe teren şi dă indicaţii care nu au nimic comun cu realitatea. Aduce o tensiune care trebuie evitată", a atacat „Mister".

În replică, Ganea a afirmat: „Îl respect pe Cornel Dinu, dar nu vreau să intru în conflictul dintre el şi conducere. Nu am dat indicaţii şi mă ridic de pe bancă doar când duc foaia cu schimbările de jucători. Fac doar ce intră în atribuţiile mele. De ce să nu stau şi de acum încolo pe bancă?".

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub anamaria prodan bebeto png
reghecampf si anamaria prodan
Charles si regina Elisabeta a II-a
cub Roxana Vasniuc png
Tora Vasilescu
TANC NOU jpg
Drona Mohajer 6 FOTO Ministerul iranan al Apărării jpg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg